Mercedes klar med danske (og svenske) priser på tre AMG-topmodeller

Bare rolig, du sparer også 10.710 kr. på din nye Mercedes-AMG GT C. Mercedes har netop offentliggjort priser på deres tre topmodeller. Hvis du vil spare flere penge, må du til Sverige.

23. november 2016 af Mathias Brandt

Fra vi tog den første tur i en Mercedes-AMG GT, var vi solgt. Bilen, der er tiltænkt som en direkte konkurrent til Porsche 911, udvidede modelporteføljen med tre nye varianter, og disse tre har Mercedes nu offentliggjort danske priser på – og ja, besparelsen på 10.710 kr. efter sænkningen af afgifterne er medregnet.

Kraftigeste variant bliver AMG GT R. Dens hårdtpumpede 4-liters V8 biturbo-motor yder 585 hk, og sammen med en modificeret undervogn, ny aerodynamik og intelligent letvægtskonstruktion er køredynamikken omdrejningspunktet.

Nyeste konstruktion er den nye roadster, hvor lyden fra den mægtige V8’er kan strømme ind i dine øregange, når kalechen er sænket. I AMG GT Roadster yder den 4-liters V8 476 hk, mens den hurtigere AMG GT C Roadster har 557 hk og et moment på 680 Nm.

Her kan du se de danske priser nedenfor:

AMG GT Roadster: 2.475.000 kr
AMG GT C Roadster: 3.095.000 kr
AMG GT R: 3.185.000 kr

Men hvis du bare MÅ eje en af ovenstående modeller, så kan det trods de nye afgifter altså stadig godt betale sig at rykke over på den anden side af Øresund. 

Her kan du se de svenske priser omregnet til danske kroner:

AMG GT Roadster: 1.005.313 kr
AMG GT C Roadster: 1.225.510 kr
AMG GT R: 1.249.048 kr

Specielt købere af AMG GT C Roadster kan nyde godt af udvalgte tekniske features fra AMG GT R – inklusiv aktiv styring på bagakslen. Og fra den glubske grill i front til den brede bagende er det tydeligt at se, hvordan generne fra AMG GT R går igen.

AMG GT C Roadster bliver desuden leveret med et højt niveau af eksklusivt udstyr. F. eks. leveres bilen som standard med interiør i Nappa-læder, AMG Performance-rat i Nappa-læder/mikrofiber og det ekstra køreprogram "race".

For første gang er AMG performance-sæderne også mulige at tilkøbe med airscarf nakkevarme og sædeventilation, så kørsel under åben himmel kan nydes selv udenfor for højsæsonen. Taget åbnes og lukkes på blot 11 sekunder i begge GT Roadster-varianter – selv ved hastigheder på op til 50 km/t.

Måske er du interesseret i...

Vil du have de seneste bilnyheder?

Du får det eksklusive særtillæg, 9 Spændende Bilsamlinger, til download, efter du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Bemærk dog, at der godt kan gå op til to timer.