Mercedes E-klasse All-Terrain

Ny Mercedes E-klasse kommer i en hårdere variant til dig, der går i skovmandsskjorte

Mercedes har netop præsenteret et facelift til E-klassen, og det betyder, at vi også får en ny generation af All-Terrain-varianten af se. Læs mere om den mere hårdkogte Mercer lige hér!

10. marts 2020 af Christian Birkekvist
Mercedes E-klasse All-Terrain

Ny Mercedes E-klasse

Det er ikke længe siden, at vi læste om den nye, faceliftede Mercedes E-klasse. Rynkerne er blevet glattet ud og sikkerhedssystemerne er rykket et hak op. I samme kuld kommer også en All-Terrain variant til de off-road glade bilentusister.

Mercedes E-klasse All-Terrain

Mere sportsligt udtryk

All-Terrain varianten får en ny grill og kofanger i samme stil som AMG performance modellerne, der giver den et sportslig udtryk. Visuelt minder All-Terrain om SUV modellerne. Alle lygterne er LED med mulighed for tilkøb af Multibeam LED.

Den kommer nu i tre nye farver, kaldet high-tech silver, graphite grey metallic og mojave silver. Interiøret har også fået et løft med nye farver og materialer. Sæderne er lavet i Avantgarde design og førersædet tilpasser sig selv føreren baseret på hans højde eller ihvertfald den højde han har indtastet. Her efter skulle det kun være nødvendigt at lave mikro-justeringer.

Mercedes E-klasse All-Terrain

Masser af nyt sikkerhedsudstyr

Tyskeren er spækket med nyt sikkerhedsudstyr, så den blandt andet registrerer, hvis føreren slipper rattet, når bilen er i semi-automatisk mode. Slipper man rattet, advarer All-Terrain. Bliver man ved, aktiverer den Emergency Brake Assist. 

Apropos bremser, så kommer Mercedes’en også med Active Brake Assist, så bilen selv kan bremse for at undgå kollision. Med trafikinformation og skiltegenkendelse, kan All-Terrain selv tilpasse hastigheden. E-klassen har 360° kamera og Active Parking Assist, så den selv kan parkere.

Mercedes E-klasse All-Terrain

Syv plug-in hybridbiler i E-klassen 

Mercedes har skruet op for elektriciteten, da den nye E-klasse byder på syv plug-in hybridbiler - herunder både diesel, benzin, baghjuls- og firehjulstræk. Benzinkræfterne strækker sig fra 156 hk/115 kW til 367 hk/270 kW. Dieselmusklerne går fra 160 hk/118 kW op til 330 hk/243 kW. 

Der kommer også en 4-cylindret benzinvariant og en 6-cylindret dieselvariant. E-klassen bruger Mercedes' 9G Tronic Transmission, som er en 9-trins automatgearkasse.

Læs mere om den hvordan den nye Mercedes E-klasse kører i et fremtidigt nummer af Bil Magasinet. Husk at aktivere dit abonnement i dag!

Mercedes E-klasse All-Terrain

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...