Mercedes dumper priserne på familievenlig B-Klasse

Praktisk og veludstyret familiebil med rigeligt plads, automatgear og en stjerne på køleren. Lyder det som en uopnåelig drøm? Det behøver det ikke at være. Nu starter priserne fra 359.900 kr.

13. november 2018 af Bil Magasinet


I starten af 2019 kommer den nye B-klasse, og derfor har Mercedes valgt at holde ophørsudsalg på den nuværende model. Det har de gjort ved at dumpe priserne helt og tilføje en ‘Final Edition’ der er proppet med udstyr. 

Den billigste B-Klasse du kan købe lige nu er en B 200 Urban Plus med manuelt gear, den fås fra 345.580 kr. Du skal ikke betale særlig meget ekstra for at komme op i en Final Edition spækket med udstyr. Lige nu fås benzinudgaven B 200 Final Edition til priser fra 389.900 kr., mens dieselversionen B 220 d Final Edition med 177 hk koster fra 419.900 kr.

Højt udstyrsniveau i B-Klassen

Med Final Edition-pakken får du foruden nøglefribetjening, fartpilot og sportssæder, også en AMG eksteriør-styling, der inkluderer 18” alufælge og sænket undervogn. Sammen med de kraftfulde LED -forlygter, der lyser vejen krystalklart op foran bilen i et skarpt, blå-hvidt skær, er det svært ikke at blive imponeret over indkørslens nye beboer.

Se alle priserne på Mercedes B-klasse her

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...