Se billederne af fremtidens C-klasse, som Mercedes gør alt for at skjule...

Da kameraet kom frem fik Mercedes' folk pludselig travlt med at skjule bilen, som er fremtidens C-klasse. Den rammer først gaden i 2021, men vi har samlet en hel fotoserie samt alle de rygter, der pt. florerer om modellen lige hér!

19. februar 2020 af Frederik T. Frey

Her ser du fremtidens Mercedes C-klasse

Lige for tiden tester Mercedes den kommende C-klasse med modelkoden W206 i det nordlige Sverige. Vores fotografer melder, at bilen langturstestes med op til 800 km kørsel hver dag. Under karrossen gemmer sig en opdateret platform kaldet MRA2. Den er som udgangspunkt baghjulstrukken, men vil også have mulighed for Mercedes’ 4Matic-firehjulstræk. Platformen er lettere end tidligere og deler flere komponenter med tyskernes platform til elektriske biler, kaldet EVA.


Her ses fremtidens Mercedes C-klasse skråt forfra. Foto: Automedia

C-klasse kan køre op til 100 km på strøm

Vi forventer, at det bliver muligt at få C-klasse med enten 4- eller 6-cylindrede motorer, der kører på enten benzin eller diesel. En opladningshybrid bliver uden tvivl også en del af modelprogrammet. Sammenlignet med tidligere går rygterne på, at rækkevidden på eldrift alene vil stige markant – op til 100 km er ikke usandsynligt. Hvad der skal ske med en kommende AMG-variant, står hen i det uvisse. C-klasse vil også arve flere teknologier fra de større modeller inden for sikkerhed og kan i flere situationer blive tæt på selvkørende.

Denne artikel er taget fra et fremtidigt nummer af Bil Magasinet. Vil du gerne have Danmarks bedste bilnyheder, skal du have et abonnement på vores magasin. Lige nu får du 3 blade for kun 99 kr. Så hvad venter du på?

Camoufleringen skjuler stadig mange detaljer, men det er tydeligt, at C-klassen fortsætter i samme spor som altid. Foto: Automedia

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...