Jens Brixtofte er bag rattet af den nye Mercedes-Benz Vito i en ny reklamefilm.

© Mercedes-Benz Varebiler

Jens Brixtofte synger "Vito-Vito" i ny Mercedes-reklamefilm

Melodi Grand Prix-vinderen 'Video-Video' er tilbage efter 37 år med den originale sanger i front. Denne gang handler sangen om en varebil

10. maj 2019 af Steen Bachmann


Lejrbålsguitarister elsker sangen 'Video-video', for uanset hvor fulde et publikum er, falder alle i med et brøl, når man kommer til omkvædet 'video-video... VIDEO!'

Jens Brixtofte skrev og komponerede sangen som 25-årig, og han og bandet Brixx vandt det danske Melodi Grand Prix med den i 1982. 

Som 62-årig står han nu også bag vokalen på 2019-udgaven af Melodi Grand Prix-klassikeren – dog med lidt afgørende ændringer i teksten. ’Video Video’ er blevet til ’Vito Vito,’ som er navnet på den Mercedes-varebil, som Brixtofte i videoen er så glad for, at det nu er den, der kører nat og dag.

Varebilen skal fungere i hverdagen

For mange er varebilen en arbejdsplads og et sted, hvor man tilbringer mange timer hver dag. Den skal både være sikkert og komfortabelt transportmiddel, lager, frokoststue og kontor - og derfor er det en hverdag bag rattet, som musikvideoen tager afsæt i.

© Mercedes-Benz Varebiler


Det var ordsammenfaldet mellem video og Vito, der inspirerede til genindspilningen, og da idéen først var født, tog den hurtigt fart, og der var ingen vej tilbage, fortæller Lars van het Erve, Head of Marketing Operations hos Mercedes-Benz Vans, der står bag kampagnen.

Jens var med på idéen

”Da vi havde gået og sunget ’Vito Vito’ en hel dag, blev vi enige om, at vi simpelthen var nødt til at føre projektet ud i livet. Og heldigvis var Jens Brixtofte også med på den lidt utraditionelle idé. Videoen skal vise, at chauffører – i dette tilfælde Jens – ikke har lyst til at forlade deres Vito, fordi den både er robust, komfortabel, sikker og sjov at køre i – og god, når man skal slappe af. Samtidig håber vi, at musikvideoen kan fremkalde nogle smil,” lyder det. 

Se videoen her:

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...