© Arlington County Fire Department // Twitter

Imponerende uheld: Kvinde smadrer svinedyr Mercedes på bare seks sekunder

En amerikansk kvinde har præsteret at skade tre biler hos den lokale forhandler, før hun endte med at vende bunden i vejret på den dyre testbil. Det er da imponerende!

23. august 2016 af Esben Skrumsager

Smadrede biler: 4
Antal sekunder: 6
Tilskadekomne: 0

Det må uden tvivl være en form for rekord!

Den usædvanlige præstation blev for nylig leveret af en kvinde fra Virginia i USA, der under et besøg hos den lokale bilforhandler i byen Arlington blev tilbudt at prøvekøre en Mercedes GLE.

Ifølge det lokale brandkorps, der rykkede ud til ulykken, tog kvinden fejl af bremsen og speederen, så da hun forsøgte at bremse, lagde hun i stedet speederen helt ned, hvilket fik bilen – som har minimum 204 hk under hjelmen – til at fræse ind i tre parkerede biler, før den rullede rundt på siden i en parkeringsbås.

Stakkels sælger

Foruden kvinden befandt også et par familiemedlemmer samt en sælger fra forhandleren sig i bilen. Ifølge myndighederne kom ingen af de fire i ulykkesbilen alvorligt til skade, men mon ikke den stakkels sælger lige skal sunde sig, før han sætter sig i en bil med en fremmed bag rattet?

Bilen koster mindst en million kroner på danske plader, men det er endnu uklart, hvem der skal betale for de omfattende skader. 

Kan kvinder køre bil?

Sagen har naturligvis allerede fået stor opmærksomhed over hele verden - og det har ganske uundgåeligt udløst en ny diskussion om, hvor vidt kvinder er i stand til at køre bil.

Her på Bil Magasinet har vi ingen fordomme køn og evnerne i en bil, men vi kan altså ikke huske at have set en lignende ulykke med en band bag rattet, så hvis du ligger inde med video eller billeder af sådan et tilfælde, må du naturligvis meget gerne sende det til os, så vi kan bringe lidt balance i regnskabet.

Der er ikke oplysninger om kvindens alder - eller om hun valgte at købe bilen.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...