Hold fast! Nu kan du få tæt på 600 hk i din Mercedes A-klasse

Tuningsfirmaet Renntech er i fuld gang med at udvikle et tuningskit, som kan få din Mercedes A-klasse til at køre fra en Ferrari ved lyskrydset. Lær mere om tuningen hér!

9. januar 2020 af Anders Richter

Renntech står klar til at bygge dig en turbobombe

Mercedes' AMG-afdeling har lige akkurat fået de første eksemplarer af A45 S på gaden, og ingen er i tvivl om, at det er noget af en hatchback-bombe. Den er udstyret med verdens kraftigste serieproducerede 4-cylindrede motor. Ved hjælp af turbo og anden trylleri laver den 421 hk, som bliver sendt til bilens fire hjul. Men det er langt fra nok for det amerikanske tuningsfirma Renntech, som lever af at gøre hurtige Mercedes'er endnu hurtigere. 

592 hk i en hatchback!

Ovenstående billede stammer fra Renntechs europæiske rullefelt, hvor de pt. er i gang med at færdiggøre en ny og hårdkogt tuningspakke. Med den monteret har du pludselig 592 hk under motorhjelmen. Pakken består bl.a. af en ny turbolader, udstødning og motorstyring. Du kan dog også få nogle mildere tuningsløsninger. Der kommer også et tuningskit med 543 hk, mens du alene ved hjælp af ny software i motorstyringen kan opgradere en A45 AMG fra 421 hk i S-varianten til 469 hk og 575 Nm. 

Endnu melder Renntech ikke noget om præstationer, men det står klart, at du skal hive en Ferrari eller Porsche op af hatten, hvis du vil følge med i en lyskrydsduel – selv en standard AMG A45 S rammer 100 km/t på 3,9 sekunder.  

De forskellige tuningskits skulle være klar til salg og montering i starten af 2020. Desværre melder Renntech endnu ikke noget ud om priser. Forskellige stylingdetaljer til bilen samt fælge i 19" og 20" er også på vej.

Pssst! Bilen får os mest af alt til at tænke tilbage på den vanvittige HGP-Golf som ydede 526 hk. Den kan du læse mere om i dette genoptryk fra dengang, den var med i Vmax (hvis du da kan huske det blad...)

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...