ENDELIG: Se de danske priser på den nye GLC Coupé fra Mercedes

Så er der endelig nyt til de af os, der har ventet i spænding på at se, hvor stor en sparegris, der skal smadres for at få råd til den nye GLC Coupé fra Mercedes.

14. juli 2016 af Julie-Elsebeth Crone Johannesen

Så er der endelig nyt omkring de danske priser på den nye Mercedes GLC Coupé. Modellen bliver lillebror til den større GLE-modellen og er ligesom denne en SUV-coupé. 

Bilens formål er at samle den hævede køreposition og et robust udseende, som vi kender det fra SUV-genren, med en sporty coupés design. Vi har tidligere testet GLC-modellen – resultatet kan du læse her.

Danske priser

Mercedes-Benz i Danmark har netop åbnet op for bestillinger af Copué-modellen, og i den anledning har de nu offentliggjort priserne på den højbenede coupé.

Diesel-udgaven af GLC 220 d 4MATIC Coupé med 170 hestekræfter kommer til at stå i i 787.900 kroner, mens GLC 250 d 4MATIC Coupé med 204 hestekræfter kan erhverves for den nette sum af 814.900 kroner.

Benzin-modellen, GLC 250 4MATIC Coupé med 211 hestekræfter vil i Danmark koste 770.700 krone, og både en plug-in- og AMG-version bliver præsenteret senere på året.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...