© bilmagasinet.dk

Detroit: Mercedes E-klasse Cabriolet

Den 4-personers åbne Mercedes-Benz fås i Danmark fra godt 800.000 kr.

19. december 2009 af Mikkel Thomsager

På Detroit-udstillingen introducerer Mercedes den ny E-Klasse Cabriolet. Det er en to-dørs, firesæders cabriolet med stoftag. Priserne er ikke fastsat endnu, men danskerne skal regne med priser fra omkring 830.000 kroner.

Bilen får premiere på Detroit Motor Show i disse dage, og der åbnes op for salget på det danske marked den 1. februar 2010. Bilen kan leveres fra marts 2010.

Mercedes-Benz E-Klasse Cabriolet er den sidste i rækken af de fire nye E-Klasse modeller, der blev indledt med E-Klasse sedan i marts, og fulgt op af E-Klasse coupé i maj og E-Klasse stationcar så sent som i november.

© bilmagasinet.dk


E-Klasse Cabriolet er 4,7 meter lang, 1,79 meter bred og 1,4 meter høj - inklusive det automatiske stoftag. Stoftaget kan køres ned/op på cirka 20 sekunder, og ved hastigheder på op til 40 km/t.

Når taget er nede, ligger det gemt væk i et rum bag bagsædet, så den stramme cabriolet-silhouet træder kraftigt i karakter. Luftmodstands-koefficienten er rekordlav med blot 0,28 Cw.

© bilmagasinet.dk


Med hjælp fra en jalousi-væg mellem bagagerummet og rummet til taget kan lastvolumen øges fra 90 til 390 liter. I alle varianter kan bagsædet slås ned, så man kan transportere længere genstande.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...