Mercedes-AMG GT blå blue Valtteri Bottas car selling sell
© autot.tori.fi

Bottas' AMG GT er til salg: Gokart-tur og autograf inkluderet

Bortset fra en rigtig Formel 1-bil, hvad er så den bedste F1-souvenir? Et godt bud er Mercedes' andenkører, Valtteri Bottas' egen Mercedes-AMG GT

12. maj 2021 af Kasper Erling & Frederik Hauschildt

Valtteri Bottas kender du nok bedst som kører hos Mercedes-Petronas F1-team, og derfor er han selvfølgelig også ejer af en sprød AMG GT. Men ikke meget længere, for den gæve finne skal af med bilen. Nu kan den altså blive din!

For den nette sum af 190.000 euro kan du få den blå AMG-model med hjem i garagen, men det er ikke kun bilen, som Bottas tilbyder med i handlen. Han lover at overdrage bilen personligt, og han giver en omgang gokart-ræs i Lahti, hvor han bor.

Seriøst, havde vi den slags penge, var vi rejst til Finland med det samme. Men det har vi desværre ikke. Så nu håber vi bare på, at en anden dansker er klar med pengene, skriver Boosted.dk.

Hvorfor sælger Bottas sin Mercedes?

Efter et lunkent resultat ved løbet i Portimao, kan Valtteri Bottas potentielt stå med en fyreseddel fra Mercedes i hånden allerede i denne sæson. Naturligvis er der flere nuancer, og blandt andet unge talent George Russells succes i sidste sæson har gjort et indtryk på Mercedes, der ifølge BMF1 er utilfredse med Valtteri Bottas.

På præcis samme måde som tidligere Ferrari-kører Sebastian Vettel også solgte ud af sin Ferrari-samling, kan dette salg altså være et resultat af, at Valtteri Bottas er på vej ud af Mercedes.

Mercedes Formel 1 vinder i Bahrain 2021 Bottas


© Mercedes-AMG

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...