Mercedes-AMG GT S Roadster
© mercedes-amg.com

AMG GT S Roadster debuterer med 515 hk

Sommeren er nær og Mercedes-AMG har udvidet familien med en helt ny AMG GT S Roadster.

16. maj 2018 af Muhammed Muharrem Ögen

AMG power: Topfart på over 300 km/t

Mercedes præsenterer den nye Mercedes-AMG GT S Roadster med en turboladet V8. Motoren yder 515 hestekræfter ved 5.000 o/min og er dermed 35 hestekræfter stærkere end den forrige version. 

Det maksimale drejningsmoment er på 670 Nm i området mellem 1.900 til 5.000 o/min. Bilen accelerer fra 0-100 km/t på 3,8 sekunder og har en topfart på 308 km/t.

Mercedes-AMG GT S Roadster
© mercedes-amg.com

Sammenlignet med AMG GT Roadster er AMG GT S Roadster gjort endnu mere dynamisk ved adskillige modifikationer af motoren, ophæng, bremser, design og interiør.

Mercedes-AMG GT S Roadster
© mercedes-amg.com

Med adaptiv justerbar dæmpning som standard

AMG GT S Roadster er udstyret med AMG-undervogn med adaptive dæmpere som standard. Det elektronisk styrede system justerer dæmpningen på hvert hjul, hvilket skal forbedre både styregenskaber, sikkerhed og komfort.

Mercedes-AMG GT S Roadster
© mercedes-amg.com

Spær på bagakslen er standard

Som standard er AMG GT S Roadster udstyret med et elektronisk styret låsedifferentiale på bagakslen. Den hurtige kontrol forbedrer drivhjulets trækkraft, men også den kritiske svinghastighed. 

Resultatet er, at føreren er i stand til at accelerere ud af hjørner tidligere og med mere kraft takket være den forbedrede trækkraft. Køretøjet forbliver dermed mere stabilt ved bremsning fra høj hastighed.

Mercedes-AMG GT S Roadster interior
© mercedes-amg.com

Hvornår lanceres den?

Det bliver mod slutningen af året, før vi ser Mercedes AMG GT S Roadster. Priserne er endnu ikke fastlagt, men det forventes, at de lander mellem AMG GT Roadster og AMG GT C Roadster, hvilket vil sige cirka 2,7 mio. kr. på danske plader.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...