Danske priser på A-Klasse plug-in-hybrid

Den nye Mercedes A 250e er forsynet med en elmotor, der kan køre op til 70 km på ren el. Se udstyr og danske priser her

11. september 2019

Mercedes-Benz satser ligesom stort set alle andre bilproducenter på el- og plug-in hybridbiler. Nyeste skud på sidstnævnte er A 250 e plug-in hybrid, som kommer til Danmark med et prisskilt, der starter fra 384.997 kr. for en hatchback og 394.997 kr. for en A-klasse sedan..

Mercedes-Benz har en ambition om at plug-in hybrider og fuldt elektriske biler skal udgøre mere end 50 % af det globale salg om 10 år, og inden 2039 skal hele porteføljen af nye biler gøres CO2-neutral. 

Op til 70 km på ren el

De to nye modeller tilhører den nye generation af plug-in hybrider fra Mercedes-Benz, og det betyder blandt andet, at bilerne kan køre op til 70 km på ren el (WLTP).

Fuldt digitalt display og mere standardudstyr

Mercedes A 250 e, er højere udstyret i standardversionen. Det betyder blandt andet at den har de store digitale instrumenter. Derudover er bilen også udstyret med bakkamera og parkeringssensorer både foran og bagi, nøglefribetjening, 17” letmetalfælge, LED-forlygter og navigation.

Ekstraudstyr og premiumpakker

Skal din bil alligevel have lidt ekstra pynt, kan man fx tilvælge den større skærm til instrumenteringen til 10.448 kr. eller AMG-pakken til 25.000 kr. for et mere sportsligt look. Derudover har Mercedes-Benz samlet noget af det mest populære ekstraudstyr i pakker for at gøre det hele endnu mere enkelt. 

Premiumpakken til 25.000 kr. indeholder blandt andet et opgraderet lydanlæg, den større 10,25” skærm til instrumenteringen (standard er 7”) og ambientebelysning med 64 forskellige farver. 

Hvis det ikke er nok, kan man vælge Premiumpakke PLUS til 50.000 kr., som foruden al indhold i førnævnte blandt andet også giver elektrisk justerbare forsæder med hukommelsesindstillinger og panorama el-skydetag.

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...