© Novitec

Tysk tuningsfirma vansirer britisk superbil

Novitec har taget en McLaren 720S under "kærlig"behandling. Resultatet er ikke for sarte sjæle...

2. december 2018 af Søren Juul
© Novitec

Novitec er berømt for at tune og style især italienske superbiler med en vis respekt for bilernes oprindelige design. Det bayerske tuningsfirma er dog også i stand til at forvandle en nobel superbil til et monster med vinger og spoilere nok til en rolle i en Fast and the furious film.

Mød den nye Novitec 720S N-Largo.

De gode folk hos Novitec har taget en uskyldig McLaren 720S og tunet dens 4,0 liters V8 biturbomotor fra 720 til 806 hk. Dernæst er bilen sænket 35 mm, mens de originale fælge er erstattet af 20” og 21” fælge fra Vossen.

Et nyt udstødningssystem giver mere motorlyd og som bonus stikflammer ved opstart. De ekstra kræfter forbedrer præstationerne marginalt: 0-100 km/t tager 2,7 sek. mod 2,9 sek. i en standard 720S og topfarten er øget 5 km/t til 346 km/t.

© Novitec
© Novitec

Bygges kun i 15 eksemplarer

Da tyskerne nåede til karrosseriet gik de amok. Designet er eftersigende inspireret af det ekstreme trackday-monster McLaren Senna, men resultatet er omend endnu mindre kønt. At lakere bilen i en brunlig kulør, kaldet ”desert sand”, pynter heller ikke.

N-Largo bodykittet giver 720S en ny snude med dybere frontsplitter og større luftindtag. Dertil gæller i forskærmene, et nyt luftindtag på taget og to ved b-stolperne. Den vildeste detalje nok den forøgede bredde på bilen: 6 cm foran og 13 cm ved bagenden, som også har fået en længere hækspoiler.

Novitec bygger kun 15 eksemplarer af den vilde tunerbil. Prisen kender vi ikke, men ombygningen er næppe billig. 

Sådan fed ser en McLaren 720S ud før Novitec går igang.

© Mclaren

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...