© McLaren

Skal du have tunet din McLaren 720S?

Den vilde McLaren 720 er en tur forbi troldmændene hos Novitec. Med små opgraderinger nærmer den sig hyperbil-territorie

16. september 2018 af Jacob Dalby


Til Bil Magasinets Handling Day 2018 fejede McLaren 720S samtlige konkurrenter af bordet uden at se sig tilbage. Præstationerne er vilde, køreegenskaberne tæt på perfekte men alligevel har tyske Novitec alligevel tænkt; Vi kan gøre det lidt vildere.

Respekt for den originale McLaren 720S

Tuning af superbiler er en kunstart og kan nemt gå modsat, når de allerede vilde design gøres endnu vildere. Ofte kommer det mest af alt til at ligne noget fra Need for Speed.

Med McLaren 720S er Novitec gået mildt til værks og har skabt lidt af en skønhed.

© McLaren

Flere kræfter

Standard yder modellen allerede 720 hk fra den 4-liters V8-motor – i Novitec-trim kan ydelsen hæves til 806 hk og 878 Nm. Det får superbilen op i hyper-bil territorie med en 0-100 km/t på 2,7 sekunder.

Sammen med de ekstra hestekræfter har Novitec McLaren 720S også sænket undervogn og monteret Novitec MC1 alufælge. Fabrikken farver dem gerne i dén farve, kunden ønsker.

De gange vi har kørt McLaren 720S er vi blæst bagover af præstationer og måden den kører på, men vi har savnet lidt mere lyd fra udstødningen. Det har Novitec også en løsning på med deres eget udstødningssystem.

© McLaren

Kulfiber i rå mængder

Om muligt er der endnu mere kulfiber end standard med den såkaldte aero-pakke: Indsatser til forlygterne, frontspoiler, finner på siden, luftindtag på motorhjelmen for og bag og på sidespejlene. Alt sammen i kulfiber.

For en standard McLaren 720S skal vi i banken efter 1.950.000 kr., vel at mærke uden danske nummerplader på. Prisen for Novitec-opdateringen er endnu ikke offentliggjort endnu.

© McLaren
© McLaren
© McLaren

Du kan få mange flere gode historier i Bil Magasinet, som udkommer hver måned. Få de første 6 numre af Bil Magasinet direkte ind gennem brevsprækken. Prisen er kun 199 kr. Du sparer 220 kr. Læs mere om det gode tilbud lige her.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...