McLarens økonomi STYRTBLØDER! Fabrikken fyrer nu hver fjerde medarbejder

McLaren-fabrikken har dårligt nyt. Flere faktorer spiller ind, hvilket har gjort, at deres økonomi bløder. Det betyder, at de nu må fyre 1.200 medarbejdere.

27. maj 2020 af Anders Richter

48 timer inden britiske McLaren ville fremlægge sine finansielle resultater for 2019, har de erklæret, at de er tvunget til at fyre 25 pct. af deres arbejdsstyrke, skriver britiske Evo Magazine

Ikke overraskende har corona-krisen meget at gøre med faldet i indtægter. McLaren har nemlig været stærkt udfordret af, at både F1-sæsonen er blevet sat på pause, og det samme er Formula E. 

McLaren fabrikken ligger i Woking, England.
McLaren fabrikken ligger i Woking, England.

1.200 medarbejdere fyres

I runde tal betyder det, at 1.200 medarbejdere, som er spredt over de fleste afdelinger hos McLaren. Det betyder, at både deres bilafdeling (Automotive) og Racing (F1 og Formula E) bliver ramt. 

Udfordrende tid for McLaren

"Det er uden tvivl en udfordrende tid for vores virksomhed og i særdeleshed vores medarbejder. Vores plan er dog, at komme ud på den anden side som en effektiv og bæredygtig virksomhed med en klar retning mod at returnere mod vækst," udtaler bestyrelsesformanden i McLaren, Paul Walsh. 

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...