McLaren 570S Track Pack orange Ring Knutstorp
© M. Thomsager

McLaren får dansk forhandler

McLaren satser nu på det danske marked og åbner forhandler i Jylland, der allerede står klar til at servicere nye McLaren-kunder.

6. juni 2018 af Mikkel Thomsager
McLaren 570S Track Pack orange Ring Knutstorp sving
© M. Thomsager

McLaren Stockholm har siden 2012 været eksklusiv forhandler af McLaren biler i Norden. Den svenske McLaren partner tager nu skridt til etablering I Danmark, ved at indgå et samarbejde med Mygarage i Vejle.

Mygarage, der har hjemme i den tidligere Egetæpper-fabrik, rummer flere selvstændige virksomheder i bilbranchen. Selve Mygarage blev etableret som forhandler og opbevaringssted af eksklusive luksus- og sportsvogne i high-end segmentet i 2014.

Siden er Mygarage blevet autoriseret serviceværksted for Porsche og Roll-Royce samt autoriseret forhandler af Rolls-Royce, i partnerskab med forhandleren i Berlin. Den danske Ferrari-importør, Formula Automobile, har også et service-værksted i lokalerne.

Nu følger så ny partnerskabsløsning med McLaren i Stockholm.

McLaren Mygarage  Jens Christian Randrup

"Mygarage er baseret på passion for sporty og eksklusive biler og samarbejdet med McLaren Stockholm passer perfekt til vores koncept. 

Vi er stolte af at kunne tilbyde dette high-end sportscar-mærke til danske kunder. Vi ved, at der har været et krav i dette segment, for nye og sportslige alternativer, og McLaren-produkterne opfylder fuldt ud disse forventninger. " siger administrerende direktør for Mygarage Lars Bjørnbak, i anledning af det nye samarbejde.

Ansvarlig for den nye aktivitet hos Mygarange bliver Jens Christian Randrup (billedet). Jens Christian, der er en erfaren mand inden for handel med eksklusive biler i Danmark. Han kommer senest fra en position som salgschef for Porsche i København.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...