2020 McLaren GT
2020 McLaren GT

McLaren: "Ambitionen for 2020 er at øge salget yderligere i Danmark"

My Garage i Vejle lancerer den nye og mere komfortable McLaren GT i Danmark. Vi spørger, hvad meningen er

13. november 2019 af Steen Bachmann


McLaren Automotive har til huse side om side med McLaren Racing i England og producerer ca. 4.000 performance-sportsvogne og superbiler i år. Samtlige biler er håndbyggede, og deres kulfiberchassis udgør selve mærkets dna. Modellerne er inddelt i tre serier: Sport, Super og Ultimate.

Herhjemme importeres og serviceres McLaren af det store bilhus My Garage i Vejle, som formidler køb og salg af nye og brugte biler.

Første komfortable McLaren gadebil

McLarens gadebiler er kendt som uhyrer bygget i kulfiber, der er allerbedst på Autobahn eller trackdays på hurtige baner som Monza eller Silverstone. Det er svært at lave en sammenhængende forretning ud af det, så produktionen skal i vejret. Derfor lancerer mærket nu den mere komfortable McLaren GT.

2020 McLaren GT
2020 McLaren GT


Til forskel fra den tilsvarende McLaren 720S er den nye GT fyldt med luksusudstyr som komfortluk af dørene, stort Bowers & Wilkins lydanlæg med 12 højttalere og ambient belysning i kabinen. Glastaget, som er standard, fås med en elektrokromisk effekt, der kan gøre det uigennemsigtigt ved et tryk på en knap.

Som på alle McLaren er undervognen justerbar, men GT har fået særligt bløde motorophæng for at reducere vibrationerne i kabinen. Der er mere lydisolering omkring kabinen for at reducere støjen, og forsæderne er specielt polstrede for at give optimal støtte på lange ture.

Interesse fra danske kunder

Hvad er ambitionen i Danmark?

"My Garage's ambition er at formidle disse fantastiske biler til danske kunder. Vores ordretilgang og aktivitet de første 12 måneder vidner om McLarens berettigelse i Danmark. Vi har et tocifret antal bestillinger i 2019, og ambitionen for 2020 er at øge salget yderligere – blandt andet med den nye McLaren GT, som introduceres nu som konkurrent til GT-biler som Aston Martin DB11, Bentley GT og Ferrari Portofino," siger sales manager Jens Christian Randrup fra My Garage.

Jens Christian Randrup, sales manager McLaren hos My Garage i Vejle, formidler nye og brugte McLarens til danske kunder over hele landet.

Hvorfor er den nye GT interessant?

"Fordi der traditionelt set er blevet solgt en del luksus GT-biler herhjemme. De har en højere komfort og større day-to-day usability end de mere hardcore performance-biler. McLaren GT bliver indbegrebet af luksus kombineret med dynamik, men uden at der gåes på kompromis med McLarens DNA. GT har både de karakteristiske saksedøre og den unikke kulfiber monocoque."

Hvordan servicerer I biler i Danmark?

"I tæt samarbejde med vores svenske partner tilbyder vi service på McLaren- værkstedet i Malmø for kunder i hele Danmark. Vores egen chauffør transporterer bilerne i My Garage's lukkede specialtrailer og gør det let og simpelt for kunder at få deres McLaren til service. Vi er i daglig kontakt med McLaren-værkstedet i Malmø og lægger vægt på at holde en tæt kommunikation."
2020 McLaren GT
2020 McLaren GT

Bagagerummet er på over 500 liter, hvilket er ret unikt for sportsvogne.

Kan man sæsonlease en McLaren, der er fyldt tre år - og hvor vil ydelsen lande?

"Ja! Vi har sendt en del brugte McLaren på vejene via flex- og sæsonleasing. Seks måneders kørsei for eksempel en McLaren 570S fra 2016 koster ca. 15.000 kr. pr. måned inklusive moms. Typisk vil førstegangsbetalingen ligge på 125.000 kr. inkl. moms, så der opnås en markedsrealistisk restværdi. "

My Garage har netop lanceret McLaren GT for indbudte danske kunder ved et arrangement i bilhuset i Vejle. Bilen kan opleves i forretningen.

2020 McLaren GT
2020 McLaren GT

Kabinen er unik og fremstillet i hånden hos McLaren. Førerpositionen er lige så lav som i en Ferrari 488 GTB.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...