LaFerrari vs. Porsche 918 vs. McLaren P1

Nu skal det afgøres, hvilken hyperbil der er den vildeste: LaFerrari, Porsche 918 eller McLaren P1. Motorjournalisten Chris Harris har sat de tre biler stævne

20. november 2015 af Christian Thestrup

Verden har længe ventet på det, der er blevet kaldt den ultimative hyperbil-duel, nemlig LaFerrari vs. Porsche 918 vs. McLaren P1. For hvad skal man dog vælge? Vi ved, at de gamle TopGear-drenge – Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May – har haft bilerne på en bane til deres kommende program, men det behøver vi heldigvis ikke at vente på. 

Motorjournalisten Chris Harris har nemig overhalet de og lånt de tre hyperbiler, som han tester på Portimao-banen i Portugal. Så læn dig tilbage og nyd de tre biler i aktion her. 

Pst: Og hvis du scroller helt ned, finder du en ekstra video-bonus, hvor du kan se en herlig dørtræks-duel mellem en LaFerrari, Porsche 918, McLaren P1, Bugatti Veyron SS og en Pagani Huyara 

BONUS: Vil du se en dørtræks-duel mellem en LaFerrari, Porsche 918, McLaren P1, Bugatti Veyron SS og en Pagani Huyara? Så er du havnet det rette sted. 

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...