McLaren P1 model

En McLaren P1 til alle størrelser

Vi er nok mange, der har drømt om en tur bag rattet i en McLaren P1, men det bliver ved drømmen for langt de fleste. Det synes McLaren ikke er rimeligt, så de tilbyder nu alternative versioner af deres hyperbil P1 til os, der ikke fik anskaffet bilen i tide.

7. november 2017 af Bil Magasinet

Tiden flyver og der er allerede gået 5 år siden McLaren´s hyperbil P1 så dagens lys. Den værdige efterfølger til den legendariske McLaren F1, som siden har kæmpet om titlen som kongen af superbiler mod Porsche 918 og Ferrari Laferrari, kan nu købes til en pris, hvor de fleste kan være med.

McLaren har tidligere vist en elektrisk mini-P1 til halvstore børn og barnlige sjæle, men selv den udgave kostede omkring 3.000 kr., hvilket måske ikke er så meget - men alligevel nok til at skræmme en del væk.  

Kan du undvære den elektriske motor, og i stedet lade "rugbrødsmotoren" arbejde, så er McLaren nu klar med modellen til dig. Denne "P1'er! har fået navnet “foot to floor” (fod til gulv) og kan anskaffes for bare 300 kr. Men det er nok til familiens yngste, da den er til børn under tre år.

Derudover findes et utal af forskellige modelbiler fra alverdens legetøjsproducenter, så du kan finde den legetøjs-P1'er i mange forskellige farver. 

McLaren P1 model
McLaren P1 model
McLaren P1 model

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...