Mazda6 2018 facelift stationcar

Danske priser på Mazda 6 med ny teknik

Revideret version med nyt ansigt af den populære model i firmabilklassen får dansk premiere 1. september

16. august 2018 af Mikkel Thomsager
Mazda6 2018 facelift sedan

Mazda er klar med en revideret version af den store mellemklassebil Mazda 6, som dermed får endnu et facelift med opdatering af både udtryk og udstyr.

Den nuværende model stammer fra 2012 og har allerede fået flere opdateringer med blandt andet mere sikkerhedsudstyr. Også denne gang er der små opdateringer på mange områder, her iblandt et nyt frontdesign med nye, smalle LED-forlygter. På sedanen er baglygterne også nye, og alle modeller fås med nye fælgdesign.

Indvendigt er der komme nyt instrumentpanel og nye sæder både for og bag, som nu fås med ventilation foran. Her er nye materialer på næsten alle overflader.

Mazda6 2018 facelift kabine

Styretøj og affjedring har fået ændret afsteming og motorerne har fået en mindre overhaling.

Benzinmotorerne på 2.0 liter med henholdsvis 145 hk og 165 hk har fået forbedret drejningsmomentet og reagerer nu endnu hurtigere på bevægelser af speederen. Det samme gælder 2.5-liters motoren med 194 hk, der tillige er udstyret med cylinderfrakobling.

Mazda 6 med mere dieselpower

Den kraftigste af de to 2,2-liters dieselmotorer har fået øget effekten fra 175 hk til 184 hk, mens drejningsmomentet er øget fra 420 til 445 Nm. Den anden udgave af dieselmotoren har fortsat 150 hk og 380 Nm. Begge dieselmotorer kører fremover med AdBlue, der er med til at mindske emissionen af NOx gasser yderligere.

Den nye Mazda 6 introduceres hos de danske forhandlere 1. september 2018.

Tre udstyrsversioner i Mazda 6

Der fås fremover de tre udstyrsniveauer Vision, Premium og Optimum.

Standardudstyret er særdeles omfattende i forhold til konkurrenterne og omfatter headup-display i forruden, adaptiv fartpilot, integreret navigationssystem, full LED-forlygter med High Beam Control, Smart City Brake Support med fodgængerregistrering, skiltegenkendelse, blindvinkelalarm, vejbaneassistent, Rear Cross Traffic Alert, træthedsregistrering med mere.

I Mazda 6 Premium får man derudover blandt andet et 360° kamera, parkeringssensorer for og bag og DAB-radio.

I Optimum medfølger læderindtræk, forsæder med elektrisk indstilling og indbygget ventilation, adaptive full LED-forlygter, Bose-audiosystem med 11 højttalere, 19” aluminiumsfælge, varme i bagsæderne og delvis digital instrumentering.

Med Luxury Pack er her også brunt nappalæder, paneler med ruskind og sen-træ, sort loftsbeklædning og rammeløst bakspejl.

Du kan få mange flere gode historier i Bil Magasinet, som udkommer hver måned. Få de første 6 numre af Bil Magasinet direkte ind gennem brevsprækken. Prisen er kun 199 kr. Du sparer 220 kr. Læs mere om det gode tilbud lige her.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...