© Bil Magasinet

Billigere end du tror: Nu kan du privatlease Mazda MX-5

Seneste generation af Mazda MX-5 har fra begyndelsen været ganske populær blandt danskerne. Nu vil Mazda gøre det endnu nemmere at få en MX-5 gennem privatleasing.

15. november 2016 af Mathias Brandt

Den nye Mazda MX-5 er allerede blevet godt modtaget på det danske marked, men nu er den japanske bilgigant klar med yderligere tiltag, som skal booste salget.

Mazda lancerer blandt andet en tilføjelse til modelprogrammet, der hedder MX-5 RF.

RF står for Retractable Fastback, og den betegnelse dækker over en helt ny tagkonstruktion, hvor tagets forreste del og bagruden foldes elektrisk ned, mens den bageste del af taget bliver stående. Resultatet er en coupé-agtig profil – uanset om taget er åbent eller lukket.

Teknisk og udstyrsmæssigt er MX-5 RF identisk med den ”normale” MX-5 med stofkaleche. Det vil sige, at den kan leveres med de samme 1.5- og 2.0-liters benzinmotorer med henholdsvis 131 og 160 HK. 

Unikt for MX-5 RF er, at den også vil kunne leveres i en version med automatisk gearkasse. Merprisen for at få en MX-5 som RF bliver 45.000 kr., og den vil derfor kunne købes fra 354.998 kr. 

De første RF-modeller ventes at nå danske Mazda-forhandlere i løbet af marts 2017.

Nu kan du også privatleasing Mazda MX-5

Et andet tiltag, der skal være med til at øge salget, er muligheden for at privatlease en MX-5 i roadster-udgaven med 1.5-liters motor og 131 hk. 

Den kan leases for 3.995 kr om måneden med en førstegangsydelse på 19.995 kr. Med tilbudet om privatleasing ønsker Mazda i Danmark at give endnu flere mulighed for at opleve glæden ved at køre åben bil – og taget modeltypen i betragtning må leasingtilbudet siges at være særdeles attraktivt.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...