De første billeder af Maserati MC20 er lækket, og bilen er for vild!

Vi har ventet i evigheder, men nu er dagen endelig kommet, hvor vi kan vise jer billederne af fremtidens mest hotte superbil i form af Maserati MC20.

9. september 2020 af Anders Richter

Mød den nye Maserati MC20!

Vi har set billederne af prototyper fræse rundt i området omkring Modena i Italien, men det er først i dag, at vi kan vise jer de endelige billeder af fremtidens Maserati MC20. 

Ok, I må bære over med os, for billederne her er blevet lækket fra fabrikken, hvilket gør, at de er en smule pixeleret, men tro os: Dette er den endelige bil, og den ser for vild ud!

MC20 er en superbil til fremtiden

Maserati MC20 er navnet som dækker over en centermotoriseret superbil, som er klar til at træde ind i en ny og elektrificeret fremtid. 

Selve chassiset er konstrueret i en blanding af aluminium og kulfiber, hvilket skulle være med til at holde vægten så lav som mulig. Rygterne går på, at vægten ligger på lige omkring 1.480 kg. 

En fed detalje ved MC20 er bl.a. dørene, der åbner op ligesom en sommerfugls vinger, og så er det generelle design på bilen, bare fyldt med utallige lækre detaljer, som sender venlige referencer til mange andre Maserati-modeller fra fortiden. 

V6-motor i MC20 med 630 hk

Motoren er en V6-benzinmotor på 3,0 liter som ved hjælp af et sæt turboer yder 630 hk. Gearkassen er en 8-trins, og vi går stærkt ud fra, at det er en dobbeltkoblinggearkasse, selv om vi endnu ikke har fået det bekræftet. 

Vil du læse mere om de fedeste superbiler lige nu, så husk at aktivere dit abonnement på Bil Magasinet i dag ved at klikke hér!

0-100-km/t skulle være overstået på ca. 3,0 sekunder, og topfarten lander omkring de 320 km/t. 

MC20 kan fås som elbil

Angiveligt skulle det også være muligt at bestille en Maserati MC20 i en fuldt elektrisk udgave, som faktisk er endnu hurtigere. Den vil kunne barbere i hvert fald 0,1 sekunder af accelerationstiden til 100 km/t, og dens rækkevidde vil ligge på omkring 384 km. 

De endelige fotos og data af Maserati MC20, vil blive præsenteret senere i dag, så denne artikel vil blive opdateret, så snart der er nyt fra Maranello. Men I læsere skulle da ikke snydes for at få seneste nyt om en af de mest interessante superbilsnyheder i år. 

Og synes du, navnet klinger lidt bekendt?...

... så er det selvfølgelig fordi, at Maserati tidligere har lavet en model kaldet MC12. Det var en superbil, som var baseret på eksakt samme chassis og teknologi som Ferrari Enzo. Maserati MC12 var bare lidt anderledes i designet, og så var den faktisk endnu mere sjælden. Der blev kun produceret 50 eksemplarer af MC12, mens det blev til "hele" 399 eksemplarer af den legendariske Ferrari Enzo. 

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...