Læserne spørger: Hvordan får jeg overblik over data på nye biler?

Spørgsmål:

Hej Bil Magasinet

Da jeg går med tanker om at anskaffe en ny bil, har jeg købt BIL Revyen 2016 for at få et overblik over udbudet af nye biler på markedet.

Dertil er BIL Revyen en stor hjælp – ikke præcis til at vælge ud fra – men til at gøre det overskueligt, hvilke biler der skal ses nærmere på i forhold til mine og min families behov. Navnlig skemaet bag i bogen med data på mere end 1.800 nye biler synes jeg er godt til sammenligning af forskellige modeller.

Det blive imidlertid let noget uoverskueligt fordi der er så mange data. Jeg ville derfor høre, om det er muligt at købe skemaet som excel-fil eller lignende, så man kan luge ud i data, som ikke forekommer relevante for de ønskede sammenligninger, og ordne data efter de ønskede sammenligninger.

Med venlig hilsen

Bjørn

 

Svar:

Hej Bjørn

Jeg forstår dit tankesæt, og det ville være en rigtig god løsning. 

Vi har desværre ikke mulighed for at lave en sådan udtræk. Så du må trevle datalisten igennem. 1. september udsender vi i øvrigt årbogen "Årets Sjoveste biler 2016", som har en opdateret liste – ikke mindst med de seneste priser.

Hvad vi derimod har en oversigt over er alle de biler, vi har skrevet om i Bil Magasinet. De ligger i et regneark, som giver dig et overblik over, i hvilket numre, du kan læse om hvilke biler.

Alle abonnenter kan få tilsendt denne liste ved at skrive til [email protected]

Bedste hilsner

Mikkel Thomsager, chefredaktør

Transparent fallback
Spørg Bil Magasinet

Hvis du er abonnent, kan du også stille et spørgsmål og få personlig rådgivning af redaktionen på Bil Magasinet.

Du må spørge om alt, bare det handler om biler. Vi kan ikke garantere, at vi når alle spørgsmål, men vi lover at vi vil gøre vores bedste for at nå så mange som muilgt. 

Ønsker du ikke at dit spørgsmål eller dit navn kommer i magasinet eller her på bilmagasinet.dk, så lad os det endelig vide. 

Skriv til:
[email protected] 
(Skriv dit abonnementsnummer i emnefeltet). 

Måske er du interesseret i...