Læsere på jagt: Findes bogen om "Årets Biler" ikke længere?

Spørgsmål:

Til Bilmagasinet,

Jeg har en lille desperat forespørgsel.
De sidste 12 år har jeg hver jul købt den nyeste udgave af Årets Biler til min far. Jeg har en gang drillet ham, så han ikke troede, han ikke fik den, og aldrig har jeg set et så skuffet ansigt på min far. Det er årets højdepunkt, og julegaven over dem alle. Nu sidder jeg så og har efterhånden søgt google, saxo og div. boghandler tynd, og jeg kan ikke finde Årets biler 2017.

Kan det virkelig være rigtig?

Jeg håber i kan hjælpe mig. Glædelig jul!

Venlig hilsen
Anne Balle

 

Svar:

Hej Anne,

Tusind tak for din besked. Det er faktisk rigtigt, at du ikke kan finde bogen hos boghandlerne pt. Forlaget Benjamin laver flere bilårbøger, og to af dem har udkommet nogenlunde samtidig op til julehandlen hvert år, Årets Biler og Bil Revyen. I fremtiden vil vores årbøger i stedet udkomme spredt ud over året. Det betyder, at vi lige nu har sendt vores Bil Revyen 2017 på gaden (http://bonniershop.dk/node/47745/form?media=bir-ws&popup=1), men det betyder desværre så, at Årets Biler 2017 faktisk først udkommer i det nye år.

Jeg er selvfølgelig ked af, at du må skuffe din far til jul, men bogen skal nok komme. Han må bare vente lidt endnu. Bil Revyen 2017 er dog en fin bilårbog med mange spændende bilnyheder.

Mvh Anders Richter, Redaktionschef på Bil Magasinet

Transparent fallback
Spørg Bil Magasinet

Hvis du er abonnent, kan du også stille et spørgsmål og få personlig rådgivning af redaktionen på Bil Magasinet.

Du må spørge om alt, bare det handler om biler. Vi kan ikke garantere, at vi når alle spørgsmål, men vi lover at vi vil gøre vores bedste for at nå så mange som muilgt. 

Ønsker du ikke at dit spørgsmål eller dit navn kommer i magasinet eller her på bilmagasinet.dk, så lad os det endelig vide. 

Skriv til:
[email protected] 
(Skriv dit abonnementsnummer i emnefeltet). 

Måske er du interesseret i...

Vil du have de seneste bilnyheder?

Du får det eksklusive særtillæg, 9 Spændende Bilsamlinger, til download, efter du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Bemærk dog, at der godt kan gå op til to timer.