Hvilken bil har en dejligt blød undervogn?

Spørgsmål:

Hej Mikkel Thomsager
Jeg har læst Bil Magasinet, siden det startede (tror jeg), og da jeg så et meget lille billede af en ny Alfa i 1997 (Alfa 156), sagde jeg til min kone, at den skulle jeg bare eje. Og jeg fik da også en rød 2,0 med sportpakke, der var min sjoveste bil nogensinde. Men nok om gamle dage, for jeg har et spørgsmål til dig.

Mine forældre har en dejlig Volvo S60 2.5T (fed motor), men de har ondt i ryggen grundet knogleskørhed, så de søger en bil med en blød undervogn, der er godt til at absorbere stød fra vejen, og lidt højere end standardbil, gerne evt firehjulstæk/baghjulstræk.  
Pris op til ca. 700.000 kr.

Håber, du er flink at komme med din viden/mening

Med venlig hilsen,

Hans Nielsen

Svar:

Mikkel Thomsager, Chefredaktør:

Hi Hans.
 
Hmmm. Godt spørgsmål. Her er nogle bud. Der er tre biler, vi kan komme i tanke om med blød undervogn:
  • Citroën C5 med hydropneuamtisk undervogn (standard har den stålfjedre)
  • Citroen DS5, som er blødt lagt ud, selv om den har stålfjedre
  • Renault Espace har vi testet for nyligt, og den er meget komfortabel. Desuden er siddepostionen lidt højere, hvilket letter adgangen til forsæderne. 
Alternativet er en bil med luftundervogn, som typisk giver en meget komfortabel fremfærd. Vi mener, at den billigeste bil med luftundervogn er en Mercedes C-klasse, hvor luftundervogn er tilkøbsmulighed.
 
Mvh, 
Mikkel
Transparent fallback
Spørg Bil Magasinet

Hvis du er abonnent, kan du også stille et spørgsmål og få personlig rådgivning af redaktionen på Bil Magasinet.

Du må spørge om alt, bare det handler om biler. Vi kan ikke garantere, at vi når alle spørgsmål, men vi lover at vi vil gøre vores bedste for at nå så mange som muilgt. 

Ønsker du ikke at dit spørgsmål eller dit navn kommer i magasinet eller her på bilmagasinet.dk, så lad os det endelig vide. 

Skriv til:
[email protected] 
(Skriv dit abonnementsnummer i emnefeltet). 

Måske er du interesseret i...

Vil du have de seneste bilnyheder?

Du får det eksklusive særtillæg, 9 Spændende Bilsamlinger, til download, efter du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Bemærk dog, at der godt kan gå op til to timer.