Brugt BMW F11: Skal jeg købe 530i, 535i eller 550i?

Spørgsmål

"Jeg har før haft en BMW 525D Aut. (F11 2011 model) og efter nogle år med andre biler, vil jeg gerne tilbage til verdens fedeste familiebil (F11), blot i benzin udgaven. Mit kørselsbehov har ændret sig og efter 5 år med diesel lyd, savner jeg en lækker benzin motor.

Men skal det være 530i, 535i eller 550i? Vil selvfølgelig gerne have masser af hk, men vil ikke slåes død på reparationer og afskrivning. Men spørgsmålet er, hvor er der mest value for money?F11; 530i, 535i eller 550i (er der et alternativ jeg har overset)? 550i med V8 er jo fristende, men er den vildt dyr i vedligeholdelse? Er er 535I med biturbo rigeligt?

Bilen skal være min. 3 år gl af hensyn til beskatningen? Budgettet ligger på op til kr. 800.000. Og hvis jeg vil lease bilen, men selv finde bilen i tyskland, hvilket leasingselskab kan i anbefale til det?"

 

Svar:

Anders Richter, Redaktionschef:

Hvis du ikke vil rammes af den store afskrivning, så må jeg nok allerede nu slukke din drøm om en 550i. I danske øjne er det en yderst speciel bil, som har meget få købere. Samtidig har den en ret høj nypris, så det er helt sikkert, at den bliver hårdt ramt af en enorm afskrivning. Kan se at Allan Hansen i Daugård har to 550i Touring til salg, som begge koster omkring 800.000 kr. Det er jo egentlig billigt, nyprisen taget i betragtning, men de kommer nok til at falde en hel del endnu.

Hvis det var mig, ville jeg nok vælge en 535i med biturbo. På de forskellige BMW-fora kan du finde lidt mere information omkring, hvilke klassiske fejl F10 og F11 lider under: 

Det er svært for os, at anbefale et specifikt leasingselskab, da kontrakterne kan strikkes sammen på et hav af forskellige måder. Mit eneste råd er derfor, at du vælger at bruge et anerkendt leasingselskab, som ikke opererer fra en baggård. Når du i forvejen kigger efter en BMW 535i, så kunne det måske være en idé at gribe fat i Sand Jensen i Silkeborg, som tit har sådanne modeller på lager, og de klarer også Leasing. Der er jeg sikker på, at du er i trygge hænder, og de henter også biler hjem fra Tyskland.

Hvis du selv vil importere bilen, så vil jeg give dig et råd om, kun at købe hos autoriserede BMW-forhandlere i Tyskland, da det er her, du opnår den største sikkerhed ved købet.

Transparent fallback
Spørg Bil Magasinet

Hvis du er abonnent, kan du også stille et spørgsmål og få personlig rådgivning af redaktionen på Bil Magasinet.

Du må spørge om alt, bare det handler om biler. Vi kan ikke garantere, at vi når alle spørgsmål, men vi lover at vi vil gøre vores bedste for at nå så mange som muilgt. 

Ønsker du ikke at dit spørgsmål eller dit navn kommer i magasinet eller her på bilmagasinet.dk, så lad os det endelig vide. 

Skriv til:
[email protected] 
(Skriv dit abonnementsnummer i emnefeltet). 

Måske er du interesseret i...