nissan navara

Pickuppen Nissan Navara blev lanceret i 2016 og er et bud på en stor bil med fem sæder, som kan trække 3.500 kg og har en årlig ejerafgift under 10.000 kr.

© Nissan

Bil Magasinet-læser søger brugt bil: 3.500 kg på krogen, plads til tre børn og maks. 200.000 kr. Uha, den er svær!

De danske bilafgifter er voldsomme for forbrugere, der har brug for at trække tunge påhængskøretøjer. Vi støvsuger Biltorvet for en solid trækker

3. november 2021 af Bil Magasinet

Morten beder om råd til køb af brugt bil på Bil Magasinets Facebook-side, og rammer et ømt punkt for dem, der har brug for at trække tunge påhængskøretøjer. 

Biler af denne type med kraftig chassisramme er tunge og har højt CO2-udslip, hvorfor de er belagt med skyhøje registreringsafgifter og årlige afgifter.

Mortens behov og bilbudget:

 • 3.500 kg på krogen
 • maks. 200.000 km
 • plads til to autostole og et barn i midten
 • maks. 10.000 kr. i årlig afgift
 • maks. pris 200.000 kr. eller leasing med 50.000 kr. i udbetaling og maks. 3.000 kr./måned

2016 Nissan Navara har partikelfilter og moderne sikkerhedssystemer. Den fås både med manuelt og automatisk gear, og har næsten altid firehjulstræk.

3 bud på biler fra Biltorvet

1. Nissan Navara Double Cap

Den nuværende Navara debuterede i 2016 og fås i en lang række udgaver med kort, mellemlang eller dobbelt kabine, to eller fire døre, åbent lad eller hardtop, bag- eller firehjulstræk og manuelt eller automatisk gear.

Navara er udviklet som arbejdsbil og fås også som personbil med fire døre og fem sæder. Her er ISOFIX-beslag på bagsædet til to autostole, og med lidt god vilje kan der presses et ekstra barn ind mellem dem. Navara må trække 3.500 kg.

Den årlige ejerafgift på hvide plader er 8.800 kr. og du skal regne med at køre 10 km/l i snit. 

Herhjemme er der kun to Navara'er til salg på hvide plader på Biltovet, men de er af nyere dato og til priser over 450.000 kr. langt over Mortens budget. 

2017 Nissan Navara 2,3 dCi Double Cab Teka aut. til salg på Biltorvet

2016 Nissan Navara 2,3 dCi 190 Double Cab Tekna aut. til salg på Biltorvet

2. Toyota Landcruiser

Landcruiser er skøn, men også dyr på danske plader. Der er p.t. seks biler til salg på hvide plader på Biltorvet, og det nærmeste, vi kommer Mortens budget, er en årgang 2012 med syv sæder, der må trække 3.000 kg. Her har sælger et forslag til privatleasing:

Privat leasing tilbud:

 • Førstegangs ydelse kr. 81.250 incl. moms.
 • Mdr. ydelse kr. 4.369 incl. moms
 • Løbetid 12 mdr.
 • Nedskrevet værdi kr. 287.500 inkl. moms og ex. reg. afgift. 

Bemærk, at der tilbydes reparationsaftale og forsikring i kontrakten, hvilket sikkert vil være en god idé. 

2012 Toyota Land Cruiser 3,0 D-4D 3,0 4x4 aut. 

3. Ford Ranger

Et tredje bud er pickuppen Ranger, der er den mest solgte pickup herhjemme. Der findes en håndfuld på hvide plader, og den må trække 3.500 kg. Den billigste på Biltorvet står til 319.000 kr., så den er også over Mortens budget.

2014 Ford Ranger Double Cab 2,2 TDCi XL 4x4

Så hvad gør Morten?

Det er nedslående nyheder, men det er ikke muligt at finde en bil på hvide danske plader, der lever op til dine behov og budget. Vores bedste bud er en brugt Nissan Navara Double Cab på hvide plader. 

Gå eventuelt til en forhandler på Biltorvet, der specialiserer sig i arbejdsbiler, og spørg om de kan hjælpe med et tilbud på en importeret Navara fra efter 2016 (den nye model).

Leder du efter brugt bil? Så lad os hjælpe!

På Bil Magasinet er vores yndlings-overspringshandling at surfe brugte biler. Så hvis du går og leder efter en brugt bil til hverdag eller leg, så skriv til os på [email protected], så vil vi gerne hjælpe!

Skriv gerne:

 • Hvad skal du bruge den til?
 • Hvor langt/hvor ofte skal du køre i bilen?
 • Hvad er budgettet?
 • Andre relevante informationer (hvor mange autosæder skal der være plads til, har du en stor hund, campingvogn osv, osv).

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...