© Søren Juul

Nye elbiler til det danske folk – er en af dem den nye "folkevogn"?

Det vælter frem med rummelige elbiler – vi har valgt to af de nyeste og finder ud af, om de kan charmere det danske folk og slå den veletablerede VW ID.4 af pinden.

26. oktober 2022 af Redaktionen

VW vs. de nye drenge

Nissan var nogle af de første til at sende brugbare elbiler ud på de danske veje med Nissan Leaf, men siden da er den druknet i en stormflod af nyere og bedre elbiler. Især på markedet for høje, rummelige elbiler synes udvalget er være næsten uendeligt – og nu vil Nissan have elbils-tronen tilbage.

Til formålet har de udrustet den nye Nissan Ariya med en lækker kabine og skarpt design – men kan den vinde danskernes hjerte som en elektrisk vogn til folket? Og hvad med den spritnye, enorme Maxus Euniq 6?

Vi sætter dem begge op ad målestokken på området, Volkswagen ID.4, for at se om de har noget at have det i, eller om de er for høje i hatten.

Hvem vinder?

Få svaret på hvilken, der klarede sig bedst, i det næste nummer af Bil Magasinet.

Er du nysgerrig på, hvordan det gik? Tegn et prøveabonnement på Bil Magasinet og få bladet med den store test ind ad døren. Så får du både alle de bedste artikler om biler OG svaret på testen.

Få 3 numre af Bil Magasinet og spar 140 kr.!

Husk at bestille senest den 2. november, hvis du vil være sikker på at få bladet med testen i din postkasse.

Lyder det som noget for dig?

Bestil tilbuddet nu for kun 99 kr.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...