© Søren Juul

Vi kører den heftigste Ford - nogensinde!

Shelby GT500 er med sine 771 hestekræfter den kraftigste gadebil, Ford nogensinde har lavet - og Søren Juul har været bag rattet på det grønne bæst.

12. juli 2021 af Redaktionen

Hvis Hulk var en muskelbil

En almindelig Ford Mustang GT er en pragtfuld hestevogn med velafstemt V8-power, så det virker heftigt at opgradere den med superkræfter som i en McLaren 765 LT.

Min ene hjernehalvdel fristes til at sparke foden mod speederpedalen, den anden holder igen, mens den spiller fæle Youtube-klip på nethinden. Dem, hvor kåde Ford Mustang-ejere skal spille smart og med imponerende præcision drifter bilen direkte ind i det nærmeste træ. Jeg strammer grebet om Alcantara-rattet, giver fuld gas og håber at ingeniørerne har gjort deres arbejde ordentlig, da ikonet blev forvandlet til et monster…

Sådan starter Søren Juuls testkørsel af den bindegale Shelby GT500. Resten af testen får du i det næste nummer af Bil Magasinet, hvis du skynder dig at tegne abonnement på Bil Magasinet. På den måde får du alt det bedste indhold om bilen - inklusiv testen af Shelby GT500.

Husk at bestille senest d. 28. juli, hvis du skal være sikker på at få bladet med Shelby GT500 i din postkasse!

Lyder det som noget for dig?

Bestil 3 nr. nu for kun 99 kr.

© Søren Juul

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...