Vi kører den 1.510-hestes Koenigsegg Regera i Danmark

Koenigsegg Regera overgår stort set alle andre biler på markedet. Det er efter Mikkel Thomsagers mening den mest ekstreme gadebil, du kan købe lige nu

12. september 2019

Det læderbetrukne kulfibersæde tager godt imod mig. Jeg sidder omgående perfekt bag rattet i Koenigsegg Regera, uden at justere på noget. Det er som om, den er bygget til mig, og det fladbundede rat med den tykke, delvist læderbetrukne rat-ege falder lige i hænderne på mig. Jeg griber forsigtigt om det smukke rat, og piller ved kontakterne rundt omkring i bilens kabine med ærefrygt. Forsigtigt, uden at trykke hårdt på noget, selv om man nødvendigvis må gøre netop det, hvis man skal betjene bilen.

De mest anvendte kontakter og greb sidder, hvor jeg forventer at finde dem, men derudover er intet, som det plejer. Alt ser anderledes ud. Hver en kvadratcentimer i kabinen synes sirligt formet, placeret og fuldendt, som for at give netop den ene kvadratcentimeter en æstetik uanset funktionen af netop den lille plet i kabinen. Og det er ikke bare i det visuelle udtryk. Materialerne afslører sig selv i hver enkelt detalje, så jeg drages til at føle på dem – føle som en blind ville gøre det for at forstå funktionen i formen, men forsigtigt som for at forstå en lille og yderst detaljeret skulptur. Om det så er de synlige skruer, der holder kabinen sammen, har de deres helt egen kærv.

Sådan starter en af årets vildeste testkørsler. Mikkel Thomsager er kommet bag rattet af to danskejede Koenigsegg. Hvis du i fremtiden ikke vil gå glip af historier som denne, kan du få abonnement på Bil Magasinet -få de første 6 numre for 199 kr. Du sparer 220 kr. 

Stor premiere-sektion

Det nye nummer af Bil Magasinet er også fyldt med mange andre spændende historier.

I vores "Premiere" kan du læse om følgende nye modeller:

Audi A4

Audi Q7

BMW 1-serie

BMW 3-serie Touring

Skoda Superb

Mazda CX-30

Mazda 3 Skyactive-X

Det bedste fra Bil Magasinet

Herunder har vi lavet et uddrag fra nogle af de historier du kan glæde dig til i magasinet - hvis du altså ikke allerede har fået det ind af døren.

Vil du i fremtiden være sikker på, ikke at gå glip af spændende stof fra bilernes verden, så kan du tegne abonnement på Bil Magasinet. Få næste nummer af Bil Magasinet plus to mere for kun 99 kr. klik hér

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...