Toyota Camry tager kampen op mod Mondeo & Co i Bil Magasinet

Toyota Camry vender tilbage til det danske marked med en meget komplet bil, men i mellemtiden er der kommet en stribe benhårde konkurrenter. Vi har bragt dem alle sammen, for at se, om Toyota Camry stadig ligger i toppen.

9. august 2019

COMEBACK TIL CAMRY

Du har sikkert allerede spottet en af denne storstests helt store udfordringer: Den nye Toyota Camry fås kun som sedan og bliver her sammenlignet med tre stationcars. Bladrer du videre til side 51, bidrager vi yderligere til forvirringen ved at sammenligne hybridbilen Toyota Camry med en anden ligesindet, en opladningshybrid og en helt konventionel benzinbil, endda en ret kraftig en af slagsen. Vi har dog ikke helt tabt sutten her på bladet, for den brogede forsamling repræsenterer den virkelighed, som Toyota’s nye og store sedan skal forholde sig til. Og ikke mindst skal den forholde sig til den udvikling, klassen har gennemgået i al den tid, Camry har været væk fra markedet.

Det var efter introduktionen af Avensis i 2003, at Toyota begyndte udfasningen af Camry, men det var næppe kun Avensis, der tog livet af Camry i Danmark. Salget af biler i det, man kaldte direktionsklassen, var hastigt faldende, hvilket blev endeligt for adskillige konkurrenter i Danmark og Europa. Ford Scorpio udgik allerede i 1998, og bilmodeller som Peugeot 607, Nissan Maxima og Alfa Romeo 166 var enten helt eller på vej til at forsvinde fra det danske bilmarked.

Sådan starter Mikkel Thomsagers test af de fire store firmabiler.  Du kan læse hele historien i det blad, der er på gaden idag. Hvis du i fremtiden ikke vil gå glip af historier som denne, kan du få abonnement på Bil Magasinet -få de første 6 numre for 199 kr. Du sparer 220 kr. 

Stor premiere-sektion

Det nye nummer af Bil Magasinet er også fyldt med mange andre spændende historier.

I vores "Premiere" kan du læse om følgende nye modeller:

Honda E

VW Passat

Renault Clio

Volvo XC40 Plug-in hybrid

Mercedes-Benz GLS

Det bedste fra Bil Magasinet

Herunder har vi lavet et uddrag fra nogle af de historier du kan glæde dig til i magasinet - hvis du altså ikke allerede har fået det ind af døren.

Vil du i fremtiden være sikker på, ikke at gå glip af spændende stof fra bilernes verden, så kan du tegne abonnement på Bil Magasinet. Få næste nummer af Bil Magasinet plus to mere for kun 99 kr. klik hér

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...