Thomsager tager første tur i hverdagens McLaren (BM #1911)

Mikkel Thomsager har kørt den ny McLaren GT for at undersøge, hvad man får og ikke mindst, hvad man går glip af?

14. oktober 2019 af Bil Magasinet

Hverdagens McLaren

"På vej ud af hårnålen træder jeg hårdt på speederen. Sidste gang, jeg gjorde det i en McLaren, befandt jeg mig på Ring Knutstorp til Bil Magasinets årlige Handling Day (BM1909), og da smed centermotorsportsvognen McLaren 600 LT kækt bagvognen ud. Ikke i en egentlig udskridning - det var mere en markering, som bilen styrede selv i erkendelse af, at denne chauffør næppe ville være opgaven voksen. Denne gang er hårnålen en del af det lækre vejstykke nord for Nice, der er kendt som "Napoleonsruten", og LT'eren er udskiftet med McLaren's seneste gadebil: GT. 

Jeg prøver samme nummer igen, men i GT er der stilhed omkring bagvognens arbejde. Denne McLaren holder sig fuldstændig til den kurs, forhjulene har udstukket. Med fuldt speedertråd i sving reduceres trækkraften en smule, uden bilen taber omdrejninger, og bagvognen sætter sig, men der er ikke skyggen af hjulspind. Det går vandvittigt hurtigt, og vi kommer givetvis hurtigere gennem hårnålen på Napoleonsruten end på Ring Knutstorp, men dramatikken udebliver til fordel for en voldsomt hurtig fremfærd..."

Sådan starter Mikkel Thomsagers test af McLaren til hverdagen. Du kan læse hele historien i det blad, der er på gaden idag. Hvis du i fremtiden ikke vil gå glip af historier som denne, kan du få abonnement på Bil Magasinet -få de første 6 numre for 199 kr. Du sparer 220 kr. 

Vi tester også de nyeste biler

Det nye nummer af Bil Magasinet er også fyldt med mange andre spændende historier.

I vores "Premiere" kan du læse om følgende nye modeller:

Mercedes-AMG A45

Audi Q3 Sportback

Skoda Kamiq

Mini JCW Clubman

Opel Astra

Hyundai Kona Hybrid

Kia XCeed

Det bedste fra Bil Magasinet

Herunder har vi lavet et uddrag fra nogle af de historier du kan glæde dig til i magasinet - hvis du altså ikke allerede har fået det ind ad døren.

Vil du i fremtiden være sikker på, ikke at gå glip af spændende stof fra bilernes verden, så kan du tegne abonnement på Bil Magasinet. Få 3 numre af Bil Magasinet for kun 99 kr. + porto og ekspeditionsgebyr. Klik hér

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...