© bilmagasinet.dk

Tag med Bil Magasinet på roadtrip i USA

Abonnenter får rabat på kæmpe rejseoplevelse med masser af biler

29. april 2011 af Mikkel Thomsager

Du har sikkert læst Bil Magasinet-historier fra roadtrips til USA og biludstillingen i Detroit. Nu er det din tur. Bil Magasinet arrangerer i samarbejde med rejsebureauet Our World en fantastisk, guidet tur til USA i januar 2012.

Turen starter ved biludstillingen i Detroit, der finder sted hvert år i januar. Trods amerikansk bilindustris krise er det stadig en af verdens fire vigtigste biludstillinger, og udstillingen bærer præg af amerikanernes sans for showmanship. Det er en storslået biludstilling med mange nye biler, der også er interessante for danskere.

© bilmagasinet.dk

© bilmagasinet.dk

Omkring Detroit er der flere interessante seværdigheder, som er en del af udflugten med muligheden for at hoppe på efter eget valg.

Roadtrip i åben Mustang
Efter et par dage i Detroit går turen med fly videre til Florida, hvor der er indlagt roadtrip i personbil. Rejseprisen indkluderer en almindelig bil efter amerikansk standard, men der er mulighed for at tilkøbe større og hurtigere biler efter eget ønske. For eksempel en Ford Mustang Convertible eller en Corvette.

© bilmagasinet.dk

Priser og dato

Afrejse København-Detroit
21. januar 2012

Hjemkomst Miami-København
3. februar 2012

Pris
15.995 kr. (for Bil Magasinet-abonnenter er prisen 15.495 kr.)

Inden afrejse bliver der introdukionsmøde med information, vejledning, tips og trick til turen. På den første del af turen er der dansktalende guide med.

Se mere på Bil Magasinet Outlet.

Eller gå direkte til Our Worlds hjemmeside her. Klik på "Rejselogin", og brug kodeordet "bil". Her finder du et kompelt rejseprogram, med tider, udflugter og valgmuligheder.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...