Suzuki Jimny møder sin gigantiske storebror

Suzuki Jimny står bogstaveligt talt på spring for at bevise sit værd. Vi har derfor indkaldt den til et møde med formanden i klubben for fede og firkantede firehjulstrækkere – den seneste generation af Geländewagen.

14. juni 2019 af Bil Magasinet

Stor kasse – lille kasse!

I denne artikel bevæger vi os dog et skridt længere væk fra det normale test-fokus. Vi synes nemlig, at det ville være en god idé, hvis den nye Jimny mødte den bil, som den tydeligvis har hentet en hel del inspiration fra: Mercedes Geländewagen.

Flere har da også bemærket, at den lille japaner reelt ligner en G-klasse i miniformat. Faktisk kan man også købe et (dog uoriginalt) bodykit til Suzuki’en, der yderligere får den til at ligne en Geländewagen, hvilket styrker slægtskabet mellem de to yderligere. Bodykit eller ej er de to biler på én og samme gang nært beslægtede og langt fra hinanden.

I ånden har de samme udgangspunkt: Nemlig at skulle bruges til at transportere personer rundt i barskt terræn. De vælger dog at løse deres opgaver på helt forskellige måder. Der er ingen tvivl om, at Geländewagen er blevet mere luksuriøs og kraftfuld, som årene er gået – og måske var det bedste match til Jimny en tidlig og ikke mindst skrabet militær-variant. 

Sådan starter Frederik T. Frey's  test af de to firkantede offroadere. Du kan læse hele historien i det blad, der er på gaden idag. Hvis du i fremtiden ikke vil gå glip af historier som denne, kan du få abonnement på Bil Magasinet -få de første 3 numre for 99 kr. Du sparer 110 kr. 

Stor premiere-sektion

Det nye nummer af Bil Magasinet er også fyldt med mange andre spændende historier.

I vores "Premiere" kan du læse om følgende nye modeller:

Det bedste fra Bil Magasinet

Herunder har vi lavet et lille uddrag fra nogle af de historier du kan glæde dig til i magasinet - hvis du altså ikke allerede har fået det ind af døren.

Vil du i fremtiden være sikker på, ikke at gå glip af spændende stof fra bilernes verden, så kan du tegne abonnement på Bil Magasinet. Få næste nummer af Bil Magasinet plus to mere for kun 99 kr. klik hér

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...