Stortest: Offroad, komfort eller sport?

Hvis dit bilbudget til en ny SUV ligger i omegnen af den halve million kroner, er udbuddet enormt. Så hvad tager du: En Jeep med ­muskuløst design og en masse udstyr, en superkomfortabel Volvo eller en BMW, der kører som en Mini Cooper?

12. juli 2018

Det nye nummer af Bil Magasinet er på gaden idag. Her kan du læse et hav af spændende historier. Her har Steen Bachmann set nærmere på tre af de mindre SUV på markedet. 

Stortest: Offroad, komfort eller sport?

"Lad os gå lige til sagen: BMW X2 er den mest velafbalancerede og vellykkede høje bil, jeg nogensinde har kørt. Hvis du er medlem af BMW-sekten og har en gammel benzinsluger af en 6-cylindret 3-serie eller måske en 5-serie med otte ben, vil du sikkert fnyse over, at sådan en skidespræller af en forhjulstrukket dame-BMW skal komme her og spille smart. Men det skal den altså!

Disse linjer skrives efter, at jeg lige har kørt til Le Mans og retur i en BMW X3. Den nye model er større og dyrere end X2 og burde være overlegen på alle punkter, men det er den ikke. Jeg har kørt 3.000 km i X3 og 987 km i X2, så sammenligningsgrundlaget er i orden. Og fik jeg frit valg med samme motor, ville jeg helst køre til Le Mans i en X2.

Jeg er ikke sikker på, præcist hvad det er, der hæver dens køredynamik til nye højder i klassen, men forestil dig at parre en X3 med en Mini Cooper og give den en balletdansers kontrol og en ninja’s reaktioner."

Du kan læse hele testen og hans konklusion i det nye nummer af Bil Magasinet, som er på gaden nu. 

Det nye nummer af Bil Magasinet er også fyldt med mange andre spændende historier.

I vores "Premiere" kan du læse om følgende nye modeller:

Herunder har vi lavet et lille uddrag fra nogle af de historier du kan glæde dig til - hvis du altså ikke allerede har fået det ind af døren.

Vil du i fremtiden være sikker på, ikke at gå glip af spændende stof fra bilernes verden, så kan du tegne abonnement på Bil Magasinet. Få næste nummer af Bil Magasinet plus to mere for kun 99 kr. klik hér

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...