© bilmagasinet.dk

Spring billetkøen over til Top Gear i København

Modtagere af Bil Magasinets nyhedsbrev kommer først i billetkøen til det gigantiske Top Gear-show i København

9. november 2011 af Bil Magasinet

Det bliver stort, det bliver larmende og det bliver helt sikkert sjovt, når Jeremy Clarkson og James May kommer til Danmark med en gigantisk karavane med stuntkørere, larm og alverdens køretøjer på to og fire hjul. Top Gear Live spiller seks gange i Forum til foråret, og vi kan allerede nu mærke stor interesse blandt vore læsere for at komme ind og opleve det.

Showet foregår lige for øjnene af dig, og bliver ikke sendt på tv, så skal du opleve Top Gear i virkeligheden, er chancen der nu.

I samarbejde med koncertbureauet ICO Concerts tilbyder Bil Magasinet eksklusivt for modtagerne af vores nyhedsbrev at booke billetter 24 timer før billetsalget åbner.

 

© bilmagasinet.dk

"Vi har forvandlet dit favorit motor tv-show til det mest spektakulære live-show i hele universet. Vi tager de bedste bidder fra Top Gear og forsøger ambitiøst at tage det ind i vores action arena. Jeg er sikker på, det fungerer godt!'   - Jeremy Clarkson

 

Bil Magasinet pre-sales
Vores eksklusive salg af billetter til Top Gear Live i København åbner 11/11/11 kl. 10.00, hvilket er 24 timer før det officielle billetsalg. Du booker billet ved at klikke på et link til en af forestillingerne herunder, betaler online, og får tilsendt billetten eller printer den selv ud.

29. marts kl. 20.00
30. marts kl. 20.30
31. marts kl. 17.30
31. marts kl. 20.30
1. april kl. 12.30
1. april kl. 15.30

Billetpriser

Platinum
1.250 kr. - de bedste VIP-billetter sælges kun til lørdag og søndag. Billetten inkluderer særlig VIP-adgang, drinks ved ankomst, privat bar (betalingsbar), de bedste sæder ved forestillingen og backstage tour. 

Guld
750 kr.

Sølv
550 kr.

Bronze
400 kr.

Bemærk, at Top Gear Live foregår med ekstremt højt lydstyrke og derfor ikke er egnet til børn under seks år. Alle børn under 16 år skal være under ledsagelse af en voksen. Billetpriserne for kørestolsbrugere er den samme som de øvrige kategorier - dog kan man medbringe én ledsager uden betaling. Det er ikke tilladt at benytte videokamera eller tage fotos med blitz til live-showene.

Booking af grupper
Ring på tlf. 70 263 267, hvis du vil bestille mere end otte billetter på én gang.

Læs mere om showet og se videoklip her

© bilmagasinet.dk

© bilmagasinet.dk

© bilmagasinet.dk

© bilmagasinet.dk

 

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...