Smugkig i det nye nummer

Det nye magasin er i butikkerne – og du kan få et smugkig i bladet lige her

17. maj 2016

Hver måned er Bil Magasinet spækket med masser nyheder, tests, reportager, dueller og meget, meget mere. Alt fra sportsvogne, familiebiler og til tekniske vidundere af hybridbiler. Læs med her, hvor vi giver dig et overblik over, hvad du kan glæde dig magasinet, som er i butikkerne i dag.

Her kan du få overblikket over, hvilke biler vi har testet for dig i denne måned. Der er ret forskellige biler i dette nummer, og vi har lavet en større brugttest af nogle onde stationcars.

Denne måned har vi fundet nogle lækre gadgets, som er noget nær et must-have, hvis du er typen, der elsker legetøj.

Sidste gang vi så en SUV i cabriolet var i Nissan Murano, som mildest talt ikke var køn eller synderligt offroad-agtig. Den fik da også en del hårde ord med på vejen, men det ser helt anderledes ud for Range Rover Evoque Convertible, som Søren Juul har testet i dette nummer.

Steen Bachmann har moslet rundt i sin mose med fem pickup'er for at teste, hvilken du skal købe, hvis du har brug for et seriøst arbejdsredskab.

Porsche har netop introduceret deres nye Porsche 718 Boxster med fire cylindre, og naturligvis var Frederik Frey på pletten for at give dig de første indtryk af den nye bil og den (gisp!) firecylindrede motor.

Vi har været ude og teste de mest bindegale stationcars, du kan proppe familien ind i. De er nede i pris, så du nu har valget mellem en ny Mondeo eller en brugt af disse tre, men tør og bør du købe en? 

Tyskerne er vilde med tyske nyklassikere eller youngtimere, så vi har tjekket en af Tysklands største messer med tonsvis af biler ud.

Vi har testet en række nye biler på vejen i det danske kongerige for at se, hvordan de gør sig i den virkelige verden.

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...