Smugkig i det nye nummer!

Det nye nummer af Bil Magasinet er på gaden med masser af biler. Klik her og se, hvad der blandt andet venter dig.

20. november 2014 af Christian Thestrup

 I det nye nummer af Bil Magasinet får du masser af BMW'er, vores store test af firmabiler, klummer, nyheder, gadgets, spionfotos af kommende biler, historien om DeLorean, Kleemann og meget, meget mere, du kan læse mere om på de næste sider.


I vores premiere-sektion får du de nyeste og mest spændende biler på markedet lige nu. Fx BMW X6, Opel Corsa, Audi S6 (den er hurtig) - og en Mercedes C63 AMG Kleemann, som du kan se lidt video af her.


En ny VW Passat og Ford Mondeo står klar til at kæmpe om tronen i firmabilklassen, men så let går det ikke. Vi har nemlig inviteret fem andre biler med til årets største stortest. Glæd dig!


M4 er BMWs ultimative køremaskine i 2014. Vi udfordrer den på klassisk køreglæde mod den legendariske letvægter M3 CSL, og på økonomi, når den møder den billige M3 E36.


Jaguar F-Type er billigere som coupé end som cabriolet, men prisforskellen udjævnes i topversionerne med V8-motor. Men skal du tage bæstet Coupé R med 550 hk eller den topløse Convertible V8 S med 495 hk? Vi slipper vildkattene løs og giver dig svaret.Når det er koldt udenfor, og mørket sænker sig over landet, kan det være svært at få sit bilfix. Derfor har vi lavet en guide til de fedeste film og tv-programmer om biler. Og vi har sørme også talt med folkene bag nogle af programmerne.


DMC-12 skulle være femtidens sportsvogn. Den skulle skabe fred i Nordirland, og oveni det skulle det blive den første bil i rækken fra verdens nye og fremsynede bilproducent DeLorean. Men det endte med at gå fuldstændig galt.Gå ikke glip af vores store test-sektion, hvor vi denne gang har kørt biler som Mercedes-Benz S 500 Coupé, Volvo V40, VW Golf Sportsvan, Mitsubishi ASX, Opel Adam, Seat Leon, Kia Carens og VW Golf.Som abonnent på Bil Magasinet har du en række særlige fordele - kun for dig. Dem kan du læse mere om her. Hvis du endnu ikke er abonent og stadig henter magasinet i kiosken, så klik her og få et godt velkomsttilbud. Vi vil så gerne have flere medlemmer i familien.Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...