Så er Bil Magasinets flotte årbog på gaden

Årets Biler 2015 giver dig de heftigste, flotteste og vigtigste bilnyheder for folk, der elsker biler

6. november 2014

Årets Biler 2015, 212 s., af Thomas Wulff, illustreret af Bil Magasinet's fotografer, Benjamin Media, pris 179.95 kr. Fås i boghandler, stormagasiner, kiosker og på www.bilmagasinetoutlet.dk

Bil Magasinets store årbog er i år skrevet af racerkører og journalist Thomas Wulff. Thomas har mange års erfaring fra racerbanerne, og er herudover en rutineret motorjournalist med baggrund på blandt andet Bil Magasinet. Han skriver:

"Jeg indrømmer det gerne. Jeg er vild med biler. Selv i en fremskreden voksen alder er jeg stadig lige så begejstret for at køre bil den dag i dag, som jeg var for snart 18 år siden, da jeg startede som “I-kan-sætte-mig-til-hvad-som-helst-bare-jeg-får-lov-til-at-køre-bil-runner” på Bil Magasinet.

Der sker et eller andet i mig, når jeg får et rat i hånden. Og rattet behøver hverken have en stejlende hingst eller en fnysende tyr i midten for at fremkalde den rene og uforfalskede glæde ved at køre bil. Den gode, sjove og underholdende køreoplevelse kan komme i mange forklædninger og behøver ikke nødvendigvis at være pakket ind som en sportsvogn med en fantasilion hestekræfter, for at jeg bliver topgejstret. I dag har vi biltosser utrolig mange valgmuligheder, når vi spejder efter husholdningens næste familiecontainer eller en langtursvenlig firmabil.

Men selv om vi kører i de “almindelige” biler til hverdag (jeg har selv en VW Up i husstanden, men sig det ikke til nogen), så må vi aldrig give slip på drømmeriet og den ærlige glæde, vi føler, når verdens bilindustri viser deres haute couture frem. Og jeg tænker, at eftersom du har den nyeste udgave af Årets Biler i hånden, deler du min passion for biler. Så fra én bilentusiast til anden håber jeg, du vil nyde Årets Biler 2015, hvor vi igen har samlet de nyeste, de bedste, de fedeste, de vildeste og de mest spændende bilnyheder til din inspiration, glæde og underholdning."

Thomas Wulff, redaktør Årets Biler 2015

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...