Opgør i den luksuriøse Golf-klasse

Er du på jagt efter en mere unik, luksuriøs og køreglad oplevelse end en VW Golf, må du hellere læse med her, hvor fire hatchbacks i den dyre ende kæmper om at blive den bedste. Den nyeste i flokken er Mercedes A-klasse.

16. august 2018 af Mathias Brandt

"De danske bilkunder lever en omskiftelig tilværelse. Ved hjælp af en stribe politikere, der godt kan se det kloge i lavere afgifter på biler, har vi de seneste år fået skåret mere og mere af prisen på en ny bil. Magthaverne på Christiansborg har brugt salami-metoden, hvor der er blevet skåret små lunser af prisen, til at ændre vores indkøbsmønster. Det betyder, at vores favoritbiler ikke længere er mikrobiler. I dag vil vi gerne have større biler – og helst nogle af dem, som har lidt luksus at tilbyde. Derfor har vi i dag samlet fire biler til test i den øvre del af hatchback-klassen.

Den nyeste deltager er Mercedes A-klasse, som stiller med dugfrisk teknologiske løsning og et nyt design. BMW 1-serie kommer med frække fælge og en M-undervogn, hvilket skal få os til at glemme dens alder. Audi A3 har fået koncernens nye 1,5-liters Evo-motor med cylinderfrakobling, og sidst men ikke mindst har vi en Volvo V40 med i selskabet. Den tilbyder nemlig komfort og sikkerhedsværdier i særklasse." 

Læs hele testen i det nye nummer af Bil Magasinet, som er på gaden nu. Du kan tegne abonnement her, og få det direkte ind af brevsprækken. 

Stor premiere-sektion

Det nye nummer af Bil Magasinet er også fyldt med mange andre spændende historier.

I vores "Premiere" kan du læse om følgende nye modeller:

Ford Focus

Citroën Berlingo 

Peugeot 508

Jeep Grand Cherokee Trackhawk

Mercedes-Benz C-Klasse

DS7 Crossback

Kia Ceed

Det bedste fra Bil Magasinet

Herunder har vi lavet et lille uddrag fra nogle af de historier du kan glæde dig til i magasinet - hvis du altså ikke allerede har fået det ind af døren.

Vil du i fremtiden være sikker på, ikke at gå glip af spændende stof fra bilernes verden, så kan du tegne abonnement på Bil Magasinet. Få næste nummer af Bil Magasinet plus to mere for kun 99 kr. klik hér

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...