© bilmagasinet.dk

Ny guidebog: Alt, du skal vide om at købe brugt bil

Brugtbil Guiden 2013 er Bil Magasinets store guidebog med test af mere end 150 brugte biler og konkrete tips til et godt brugtkøb

6. juni 2013 af Bil Magasinet

Brugtmarkedet har aldrig været så turbulent og omskifteligt som i 2013. De mindste brugte biler falder i pris og de største stiger, og oven i dét er der en masse brugte leasingbiler på vej fra boomet i privatleasing for to-tre år siden, der skal finde ejer nummer to.

Brugtbil Guiden giver et komplet overblik over brugtmarkedet, så du er klædt på til at gøre et godt køb. Bogen er lavet i samarbejde med BilBasen, Penge & Privatøkonomi og A Inspektion for at brede den ud og give et dækkende overblik.

Bogen indeholder:

* Billeder og omtaler af mere end 150 brugte biler

* Otte bilklasser fra mikrobiler til superbiler

* Vurderinger, modeloversigter og specifikationer

* Gode og dårlige køb

* Guide: Sådan finder, køber og henter du drømmebilen fra Tyskland

* BilBasen: Pris og efterspørgsel på hver bilmodel

* De bedste køb lige nu i hver bilklasse

Bogen er skrevet af journalist Steen Bachmann fra Bil Magasinet på baggrund af de mere end 2.000 nye og brugte biler, der har passeret redaktionen de seneste 15 år. Herudover er der anvendt statistikker og kildemateriale fra A Inspektion, Applus Bilsyn, FDM, Bilprovningen, Teknikens Värld, Auto, Motor und Sport og TÜV.

Brugtbil Guiden 2013, 180 s. ill., af Steen Bachmann, Benjamin Media, pris 179,95 kr. Fås i kiosker, boghandler, stormagasiner m.v. og på www.bilmagasinetoutlet.dk

© bilmagasinet.dk

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...