Mikkel har en genial gaveidé til dig

Er du på udkig efter en julegave der varer længe, og vil gøre en hver bilinteresseret glad, burde du overveje Bil Magasinet som julegave.

9. november 2018

Bil Magasinet har været på gaden i mere end 25 år, og vi er altid garant for relevante test og guides til bilentusiaster. 

Bil Magasinet skriver om biler af alle slags, både den du skal have næste gang, og den du drømmer om, og altid med indsigt og begejstring pakket ind i lækkert, brugbart design.

Vi har fingeren på pulsen, uanset hvilket brændstof, der driver bilen. Har man den mindste interesse for biler, giver et abonnement hver måned overblikket over den seneste udvikling, pakket ind i gode læseoplevelser, uanset om han nøjes med rubrikker og billedtekster eller sluger alle bogstaver for forside til klummen på sidste side. 

Få adgang til Bil Magasinet på telefon og tablet 

Foruden at modtage Bil Magasinet direkte ind af brevsprækken hver eneste måned, har du også adgang til Bil Magasinet på din telefon eller tablet hvor end du måtte være henne. 

Vi har lavet et skarpt tilbud i tre forskellige prisklasser. 

199 kr. for 5 numre af Bil Magasinet

349 kr. for 8 numre af Bil Magasinet 

499 kr. for 12 numre af Bil Magasinet 

Følg linket her og få julegaven overstået hurtigt og nemt

Måske er du interesseret i...

Vil du have de seneste bilnyheder?

Du får det eksklusive særtillæg, 9 Spændende Bilsamlinger, til download, efter du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Bemærk dog, at der godt kan gå op til to timer.