Mercedes propper F1-teknik i gadebil - og meget mere i det nyeste nummer af Bil Magasinet!

Der er et nyt nummer af Bil Magasinet på gaden, og det 98 siders ren bilentusiasme! Her får du et lille udsnit af alle de fede artikler, du finder i bladet.

21. september 2022 af Emil Winter

Knogleknusende eksplosiv Mercedes

Vi tester en splinterny Mercedes, der er ubegribeligt voldsom. Den er blandt andet udstyret med teknik fra Mercedes' F1-racer, og så er den næsten lige så hurtig som en Bugatti Veyron! 

Du kan også læse om andre HELT nye biler som:

  • BYD Atto 3
  • Xpeng P7

Amerikansk familietradition fra fortiden

Før moderne SUV'er og Volvo-stationcars indtog familiescenen, var det sådan her, familiernes foretrukne køretøj så ud - i hvert fald i Amerika. Men hvad er der egentligt blevet af de familievenlige kasser, og fortjener de ikke samme kultstatus som amerikanernes muskelbiler? Webredaktøren undersøger i det nyeste magasin.


Elektrisk trackday...

Traditionen tro har Bil Magasinet været en tur i det svenske for at rive nogle af tidens vildeste biler rundt på Ring Knutstorp. Denne gang er det dog ikke duften af benzin, men snarere stanken af varme bremser, der fylder luften. I år står trackday'en nemlig i elbilernes tegn!

Vil du vide, hvorfor vi har valgt kun at tage elbiler med? Få svaret her.


... og så også noget helt andet 

Søren Juul er valfartet til det sydtyske for at prøve kræfter med en vaskeægte, hårdtslående benzinbil. Men er den konkurrence dygtig i den moderne verden, hvor elbiler tordner frem? Få svaret i denne måneds magasin!

Fristet?

Vil du læse alt det ovenstående og meget mere? Så kan du finde det nyeste nummer af Bil Magasinet på de fleste tankstationer, kiosker og i mange supermarkeder.

Skal det være nemmere? Prøv at få de næste 3 numre af Bil Magasinet i din postkasse. Tegner du prøveabonnement får du også adgang til det nummer, du lige har læst om, i vores online-læser Wype. 

Få et godt tilbud lige her:

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...