© bilmagasinet.dk

Lækkert ur og el-proptrækker til superpris

Bil Magasinet tilbyder cool isenkram til abonnenter

6. maj 2011 af Mikkel Thomsager

Er du abonnent på Bil Magasinet, har vi to super tilbud til dig. Et lækkert Jacques Lemans ur til (næsten) halv pris og den smarte Bosch IXO Vino el-proptrækker med 150 kr. i rabat.

Både Jacques Lemans-uret og Bosch IXO proptrækkeren er den del af et abonnementstilbud, som vi kører til nye abonnenter i øjeblikket. Eksisterende abonnenter får nu samme mulighed for at købe de to hvervegaver med samme rabat.

Jacques Lemans er officiel leverandør til Formel 1 og har derfor ret til at bruge logoet.  F1-urene stammer fra en større kollektion og det ur, Bil Magasinet tilbyder, er model Silverstone, som er en flot chronograf, 42 mm i diameter, med hvid skive og sort rem, som kan bruges af både mænd og kvinder. Udsalgsprisen er 1.495 kr., men abonnenter kan købe uret til 799 kr. plus porto.

Du finder Jacques Lemans uret i Bil Magasinet Outlet.

Eldrevet proptrækker

© bilmagasinet.dk

På samme måde kan du køber den lækre Bosch IXO Vino proptrækker med stor rabat for abonnenter.

Bosch IXO vino kan både benyttes som en almindelig skruemaskine eller som proptrækker. Den har 3,6V lithium batteri og indbygget lys, og med pakken følger 11 bits og 1 dobbelt-bit, samt adaptor med proptrækker, som gør IXO til den perfekte undskyldning for, at have en skruemaskine i køkkenet.

Udsalgsprisen for Bosch IXO Vino er 549 kr. Hos Bil Magasinet får du den for 399 kr.

Du finder Bosch IXO proptrækken i Bil Magasinet Outlet.

Er du ikke abonnenet, kan du tegne abonnement og få de gode tilbud her.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...