Kig i det nye nummer her

Så er det nye magasin på gaden med masser af nyheder, stortest, anmeldelser, baggrunde, interviews - og en masse Mustang! Kig i magasinet her.

18. december 2014 af Christian ThestrupI nyhedssektionen kommer vi rundt om de mest spændende nyheder på fire hjul lige nu. Denne måned har vi blandt andet set nærmere på Ford Mustang Shelby GT350, Audis Prologue Concept, Cadillac ATS-V Coupé - og mange, mange flere. I Premiere-sektionen har Søren Juul testet den nye Fiat 500X, der skal konkurrere med Opel Mokka og Mini Countryman, og han har skudt lidt video af den nye bil her. Derudover har Steen Bachmann testet den nye Subaru Outback, der kommer med et avanceret og imponerende sikkerhedssystem, som du kan læse mere om - og se i funktion - her. Af andre biler i Premiere-sektionen kan du også glæde dig til at læse meget mere om den nye Hyundai i10, Smart Fortwo og Dacia Sandero.En amerikansk cowboy med et eksotisk udseende møder en regelret slipsedreng fra Tyskland og en kernesund 5-cylindret sejtrækker fra Sverige. De er alle højbenede og drikker diesel, men hvem er bedst til den store familie? Vi har testet Jeep Cherokee, Audi Q5 og og Volvo XC60.Hvis du er vild med sjove biler, skal du ikke frygte fremtiden. 2015 byder nemlig på alle slags bilnyheder. Der er både super-, firma-, mini- og økobiler - hvis du er til den slags. Glæd dig til vores store 2015 nyhedskavalkade i det nye magasin.Hvad har sportsvognen McLaren 650S Spider og den lille Alfa Romeo 4C til fælles? De har begge rygrad af ultrastærk og let kulfiber. Vi kører en tur i de to letvægtere for at lære ingeniørernes mest eksklusive byggemateriale bedre at kendre.På Bil Magasinet kan vi godt lide to ting: Lyden af en V8'er samt at spare penge. De to ting har vi kombineret i denne måned, hvor vi finder tre brugte biler med buldrende V8'ere. Og priserne begynder ved kun 125.000 kr.Modellen og navnet fylder 50 år, men Ford Mustang har aldrig været så ung, som den er lige nu, og det skal hele verden til at opleve. Den nye model kommer nemlig også til Danmark i 2016, men så længe kunne vi altså ikke vente. Derfor sendte vi en mand til Los Angeles. Læs reportagen i det nye nummer. I vores store test-sektion - Kørt i Kongeriget - har vi været ude i den nye Audi S1, VW Scirocco, Mitsubishi Space Star, Opel Mokka, Nissan X-trail, Volvo V60, Mercedes C180 og Mazda 3. Læs, hvad vi synes om dem i det nye magasin.


På Bil Magasinet holder vi meget af vores faste abonnenter. Derfor arbejder vi hele tiden på at finde spændende og gode tilbud til dem. Lige nu kan alle faste abonnenter for eksempel få en gratis Bluetooth-afspiller, så du fx kan høre musik fra din telefon over dit anlæg derhjemme eller i bilen. Læs mere om det og de mange andre tilbud lige her.

Vi ses i Bil Magasinet!

Med venlig hilsen redaktionen

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...