Bil Magasinet

Kig i det nye nummer af Bil Magasinet

Det nye nummer af Bil Magasinet er på gaden nu. Se her, hvad du kan glæde dig til.

13. maj 2015 af Jelena Plakalovic

Bil Magasinet
Bil Magasinet

Indhold
Så har vi endnu en omgang Bil Magasinet klar til dig med en masse spændende indhold. Vi har testet på livet løs for at give dig vores dæktest, crossover-test, SUV-test og brugttest. Men vi har også haft tid til at finde en billig Ferrari, kigge på teknikken i nogle af de nye Le Mans biler og tage en masse billeder fra vores besøg på Techno Classica-messen. 


Bil Magasinet

Nyheder
Juni måneds nyheder byder blandt andet på en præsentation af den nye McLaren 570S, som er bilproducentens første model i den nye Sports Serie. Du kan også tage et kig på efterfølgeren til Porsches Boxter Spyder og se hemmelighedsfulde spionfotos af de nyeste bilmodeller. 


Bil Magasinet

Premiere
Nogle af de biler, som du kan glæde dig til i månedens premiere, er Renaults stilfulde minibus, Espace (se vores test lige her), og Fords velkørende S-Max med Aston Martin-snude. Læs også, hvordan den nye Ford Mustang Fastback klarer sig, når den får lov til at køre uden tag. 


Bil Magasinet

Storttest af crossover-modeller
Se hvem der tager prisen for den bedste crossover, når de to nye af slagsen, Suzuki Vitara og Fiat 500X, kæmper mod klassens ældre drenge i form af Opel Mokka og Nissan Juke.


Bil Magasinet

Le Mans
Juni måned er lig med Le Mans, og derfor skal du ikke snydes for en præsentation af de fire store bilmærker, der kæmper om sejren i 24-timers løbet. Læs med for at få en masse viden om løbet og selvfølgelig også om hvilke danske kørere, der kommer til at ræse rundt i det centrale Frankrig den 13.-14. juni.


Bil Magasinet

Sølvpilene fra Mercedes
Vi har samlet fire generationer af Mercedes' superbil - 300 SL, SLR, SLS og GT S -  til familietræf på Fyn for at kåre vores yndlings familiemedlem blandt superstjernerne. Se vores forsøg på at ramme 310 km/t i en GT S på Autobahn lige her, og hold øje med Bilmagasinet.dk for videoer af de andre biler i de næste dage. Og hvis du synes, at der mangler et medlem af Sølvpile-familien, så har du ret. Det er konceptbilen C112, og den kan du læse om lige her.


Bil Magasinet

Guide til brugt SUV
Er det virkelig så dyrt at holde en monster-SUV kørende? Vi har testet påstanden for dig med en Range Rover Vogue, Volvo XC90 og Porsche Cayenne Turbo.


Bil Magasinet

Techno Classica
Kom med os på tur til Tyskland, og læs om vores besøg hos Europas største messe for klassiske biler, Techno Classica. Hvis du er til modeller af den lidt ældre dato, har du en del at glæde dig til.Bil Magasinet

Kultbilen: Ferrari Mondial
Drømmer du også om at eje en Ferrari? For de fleste forbliver det en drøm, men vi har fundet løsningen i form af Ferrari Mondial. 


Bil Magasinet

Denne måneds biltest
Hvad har en Mercedes CLS, Nissan Juke og Audi Q3 tilfælles? De er alle blevet prøvekørt og vurderet af Bil Magasinets redaktion sammen med en masse andre modeller. Du kan læse meget mere om det i denne måneds biltest.


Bil Magasinet

Vores biler
Se Steen Hansens fantastiske Toyota Landcruiser og Frederik Freys BMW 318is, som endelig er kommet ud af sin vinterhi.


Bil Magasinet

Kære abonnent - og kommende abonnenter
Vi sætter utroligt meget pris på alle vores abonnenter, og derfor kan du som abonnent på Bil Magasinet nu få en grilltang fra Bodum for kun 19 kr. Så er du sikret et fast greb om bøfferne til sommer. Læs mere og bestil din gave på www.bilmagasinet.dk/kunforabonnenter.

Hvis du ikke allerede er abonnent, har vi med garanti velkomsttilbud, der passer til dig. Klik her og læs mere.

 

Vil du have de seneste bilnyheder?

Du får det eksklusive særtillæg, 9 Spændende Bilsamlinger, til download, efter du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Bemærk dog, at der godt kan gå op til to timer.

Måske er du interesseret i...