Kig i det nye magasin lige her

Så er det nye nummer af Bil Magasinet på gaden. Se, hvad du kan glæde dig til lige her - og se video fra de mange reportager.

19. februar 2015 af Christian Thestrup

 

Her er et lille overblik over, hvad du får det nye nummer af Bil Magasinet. Se her, hvad du kan glæde dig til…I nyhedssektionen går vi denne måned tæt på den nye Ford GT, den lækre Honda NSXAlfa Romeo 4C SpiderVW Cross Coupé og mange, mange andre spændende nyheder. Du finder dem alle i det nye nummer.I vores Premiere-sektion ser vi denne måned nærmere på den nye Jaguar XE, Seat Leon X-perience, Peugeot 308 GT og Ford Focus ST.Hyundai laver fine biler i mellemklassen, men har de noget som helst at komme med i direktørklassen? Ja, mener Hyundai, som nu introducerer sin Genesis i Europa. Vi har taget den nye top-Hyundai med til Tyskland for at stille den til regnskab over for de nærmeste konkurrenter - nemlig Audi A6 3.0 og denne BMW 535i Steptronic:
Hvis du vil blive en bedre bilist på Nürburgring, en frossen sø i Nordsverige eller noget helt tredje, så bliver du nødt til at prøve et kørekursus. Vi har samlet nogle af de bedste og sjoveste i det nye nummer af Bil Magasinet. Her er fx en lille hilsen fra Nordsverige, hvor vi legede med en Mercedes SLK55 AMG. Vinteren er ikke rigtig højtid for coupé-sportsvogne, vil mange nok mene. Men ikke os. Derfor har vi tilbragt en dag sammen med fire af dem - på en sne- og isdækket bane, der virkelig bringer bilernes karakter frem.Selv om englænderne ikke vil indrømme det, så har de netop bygget en afløser til den gamle Freelander. Modellen bliver den mindste i Land Rover-programmet, men det betyder dog ikke, at den holder sig tilbage i terrænet. Vi tog til island for at teste den nye Discovery Sport.Hvis du har købt bil inden for de seneste 10 år, er der stor risiko for, at du er blevet skuffet, når du har oplevet dens rigtige brændstofforbrug. Tallene i brochuren stemmer nemlig sjældent overens med virkeligheden. Vi undersøger, hvordan det kan lade sig gøre.Anders Richter er blevet lukket ind i Audis hemmelige haller og er gået på opdagelse tyskernes hemmelige arkiv i udkanten af Ingolstadt. Her ligger nemlig en fireetagers lagerbygning, der huser beviset på, at Audi er alt andet end kedeligt og konservativt. Læs med, når vi tager dig med rundt iden unikke og helt fantastiske bilsamling - blandt andet den enestående rallybil Sport Quattro, som du kan se i denne video, Anders skød på museet.
I sektionen Kørt i Kongeriget tester vi denne gang Dacia Sandero, Ford Focus stationcar, Renault Captur, Opel Adam Rocks, Tesla Model S, Audi A4 Allroad, VW E-Golf , Mercedes S500 L Plugin Hybrid. Og en Subaru WRX STI, som du kan se lige her. (Ja, det har været en god måned…)


På Bil Magasinet holder vi meget af vores faste abonnenter. Derfor arbejder vi hele tiden på at finde spændende og gode tilbud til dem. Vi opdaterer hele tiden http://shop.bilmagasinet.dk/node/15652?media=shoplist&popup=1 med nye tilbud - kun til faste abonnenter. Hvis du ikke allerede er abonnent, kan du også følge linket til at finde et velkomsttilbud, der passer til dig.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...