Har du set det nye Bil Magasinet? Tjek indholdet her

Mangler du læsestof til påsken, så køb det nye nummer af Bil Magasinet eller bliv abonnent. Få overblik over det nye nummer her

Hvad er der i det nye nummer?

Bil Magasinets webredaktør, Mathias Brandt, havde smilet tatoveret fra øreflip til øreflip, da han mødte på kontoret efter en sensommerudflugt med den norske Lamborghini-klub. Mathias havde ikke bare nydt en forlænget weekend i selskab med 30 Lamborghini-modeller, hvor af hovedparten var med V12-motor. 

Meget af tiden var han selv bag rattet af den orange Murciélago, der også optrådte i Bil Magasinet nr. 1807. Det er ikke så sært, at han syntes, det var sjovt, og det er selv sagt få forundt at få den slags biloplevelser. Læs mere om den og se de flotte fotos fra side 66.

Vi samler Kei-cars i Danmark

Begejstringen for biler og oplevelser var ikke mindre, da vi samlede tre af Danmarks mindste superbiler og deres respektive ejere. Rune Gravengaard fra Frederiksberg i Mazda Autozam AZ-1 fra 1992, Brian Sørensen fra Slagelse i Honda Beat fra 1991 og Andrés Broberg og Manmeet Sahota fra Skovlunde i Suzuki Cappuccino fra 1994 mødtes med undertegnede en skøn sensommerdag i Danmark.

Dagen var mildt sagt underholdende. De tre mikro-superbiler koster hver især mindre end et års service på en 12-cylindret Lamborghini, men de har mindst lige så meget attitude, og underholdningen er nok lige så stor. Måske også fordi de tre unikke “Kei”-superbiler formentlig er mere sjældne i Danmark, end selv den Lamborghini Murciélago Mathias kørte til Norge i. Læs min historie om de tre små fra side 76.

Det er ikke størrelsen, det kommer an på. Det er, hvad du selv gør oplevelsen til. Det lyder som en kliché, men hele 2018 oplevede jeg det gang på gang, og jeg er ved at sprænges her før 2019-sæsonen, hvor klassiker-luftningen snart går i gang. 

Hvilken bil skal redaktøren købe nu?

I 2018 kørte jeg min sorte Ferrari 360 Spider 2003 for tredje sæson. Det bliver ikke til en fjerde. I hvert fald ikke i 2019. Efter tre fede år, har jeg besluttet at sætte den på pause. Jeg har ikke besluttet mig for, hvad der skal ske med den. Til gengæld er hovedet fuld af tanker om den kommende sæson. For hvis den ikke skal bruges i selskab med den sorte racer, hvad skal den så bruges til? 

Jeg arbejder på sagen hele tiden. Mest oppe i hovedet og på computeren med søgninger, beregninger og mere tankespind. Alle muligheder er åbne. Det handler ikke om maxi eller mini. Det handler om begejstringen i sig selv. Jeg glæder mig til at se, hvad der sker.

Velkommen til det nye nummer af Bil Magasinet!

Mikkel Thomsager, chefredaktør

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...