3 perfekte Fars Dag-gaver til den bilglade mand!

Fars dag er lige om hjørnet, og i den anledning har vi fundet en stribe gaver, som din far helt sikkert vil blive glad for, hvis han har bare en smule benzin i blodet.

20. maj 2021 af Redaktionen
© LEGO

1 | LEGO Technic Ferrari 488 GTE 

Den ultrarealistiske Ferrari 488 GTE LEGO Technic består af 1677 klodser. Så skulle der være til et en del timers byggeri, og det færdige produkt ville pryde enhver bilnørds kontor, værksted eller soveværelse.

Udover at tage sig flot ud har 488 GTE også en række funktioner. Døre og kølerhjelm kan åbnes, og V8-motorens stempler bevæger sig op og ned. Når den er færdigbygget, måler den 13 cm i højden, 48 cm i længden og 21 cm i bredden.

Læs mere her

2 | Mr. Le Mans: Tom Kristensen

Danske racerfans kan ikke få nok af den danske racerkører med ophav i Hobro. Det kan udlandet tilsyneladende heller ikke – for interesserede læsere, der ikke mestrer det danske sprog, kan nu glæde sig over, at bogen med den danske titel “Tom Kristensen – Videre” nu er blevet oversat til engelsk med titlen “Mr. Le Mans”.

Bogen behandler og beskriver, ikke overraskende, Toms rekordmange sejre ved det legendariske 24-timers løb, Le Mans. Ni sejre er det blevet til mellem 1997-2014 for mærker så diverse som Audi, Bentley og TWR Porsche.

Men der er i bogen også blevet kigget på den motorsportslige karriere både før og efter de franske sejre. Vi kommer på den måde med Tom Kristensen op gennem den spæde start i gokart og Formel 3 – ligesom der er brugt spalteplads på tiden som Audi-fabrikskører i den tyske DTM-serie.

Bogen rummer også betragtninger fra folk tæt på Tom, der kommenterer på forskellige perioders op- og nedture. Blandt bidragsyderne er danske Niels Finderup samt de britiske journalister Charles Bradley og Gary Watkins, der er med til at sætte præstationerne i perspektiv.

Bogen, den oprindelige danske såvel som den engelske oversættelse, er et samarbejde mellem Tom selv og TV2 Sport-journalisten Dan Philipsen. Bogen er rigt illustreret med billeder fra Toms karriere og liv uden for racerbilen.

Læs mere her

3 I Bil Magasinet - selvfølgelig!

I anledning af Fars Dag har vi sammensat et brandgodt tilbud på Danmarks bedste bilblad. Giv 8 numre for bare 279 kr (spar 320 kr.) og giv en gave, der varer ved for den bilglade far.

Du kan læse meget mere og bestille lige her.

OBS: Fars Dag tilbuddet skal bestilles senest 26. maj

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...