Få dit eget action-kamera med Bil Magasinet

Det er sjovt at lave sine egne videoer, og lige nu kan du få et action-kamera sammen med Bil Magasinet til en fantastisk pris.

10. april 2016 af Bil Magasinet

På Bil Magasinet laver vi ofte vores egne videoer, når vi er ude at køre. Og det er slet ikke nødvendigt med et stort og dyrt kamera for at lave fede film. Alt, hvad man skal bruge, er nemlig et lille, moderne action-kamera – så er du i gang. 

SE HER, HVORDAN DU FÅR DIT EGET ACTION-KAMERA.

Lige nu kan du få et smart FOQUS PRO X5-actionkamera sammen med et abonnement på Bil Magasinet. Kameraet har en værdi af 599 kr., men da vi har købt et stort parti, kan du lige nu få 3 numre af Bil Magasinet + et actionkamera for kun 149 kr. + 49 kr. i porto: altså i alt 198 kr. Du sparer 653,85 kr.

FOQUS PRO X5-actionkameraet har en CMOS-sensor på 1,3 megapixel samt en 1,7" billedskærm, så du kan følge med i, hvad du optager. Video og billeder bliver lagret på et MicroSD-kort, som dog ikke medfølger, men du kan bruge kort på op til 32 GB, så der er masser af plads, hvis du for eksempel tager kameraet med på ferie.

SE HER, HVORDAN DU FÅR DIT EGET ACTION-KAMERA.

FOQUS PRO X5 vejer kun 48 gram. Derfor er det også oplagt at sætte fast på din hjelm, mountainbike eller motorcykel, hvis du vil genopleve dine køreture, når du kommer hjem. Udover selve kameraet får du nemlig også udstyr til at sætte kameraet fast på fx. en cykelhjelm, monteringsdel til cykelstyr, en hjelmrem, en beskyttelsesskive samt en vandtæt beskyttelsesboks i akryl til kameraet.

Video-opløsningen er på 720p (AVI), mens stillbillede-opløsningen er på 3 MP (1920x1440). Kameraet har desuden et indbygget, genopladeligt batteri, der kan lades op ved hjælp af det medfølgende USB-kabel. 

SE HER, HVORDAN DU FÅR DIT EGET ACTION-KAMERA.

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...